Pronađeno još jedno tijelo na Kosovu i Metohiji

25.09.2023. 14:49
0
IZVOR: srna.rs

Na sjeveru Kosova i Metohije pronađeno je još jedno tijelo učesnika u sukobu sa takozvanom kosovskom policijom, piše prištinska "Koha".

Tužilac Naim Abazi izjavio je za taj medij da je tijelo pronađeno prilikom kontrole područja na kome se juče sukob dogodio.

Abazi je naveo da je pronađen i automobil koji ispituju nadležne ekipe.

Broj smrtno stradalih učesnika u jučerašnjem sukobu sa Kosovskom policijom je, nakon što je danas pronađeno novo tijelo, porastao na četiri. Tokom tog sukoba poginuo je i jedan kosovski policajac.

Situacija je trenutno mirna, a policijska akcija još traje pošto je u toku detaljna pretraga terena, što uključuje i pregled stambenih objekata, rekao je Srni zamjenik komandidira policije za region sjever Veton Eljšani.

Eljšani je dodao da u akciji pretrage i pretresa učestvuju predstavnici Euleksa i Kfora.

Komentari 0
Povezane vijesti
Više od 600 vjernika u manastiru Visoki Dečani na praznik Cvijeti (FOTO) Više od 600 vjernika u manastiru Visoki Dečani na praznik Cvijeti (FOTO)
Ko je bila Marica Mirić čiju je sliku pokazao Vučić na sjednici Savjeta bezbjednosti UN? Ko je bila Marica Mirić čiju je sliku pokazao Vučić na sjednici Savjeta bezbjednosti UN?
Kosovski specijalci pretukli Srbina i prijetili mu pištoljem kod Zubinog Potoka Kosovski specijalci pretukli Srbina i prijetili mu pištoljem kod Zubinog Potoka
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    9h 46m
    11
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    8h 30m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    3h 15m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    20h 57m
    0
  • U Neumu upecan najopasniji morski pas Jadrana
    23h 16m
    0