Proslavljena krsna slava MUP-a u Palama

20.11.2019. 12:05
0
IZVOR: Srna

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo danas su proslavili Aranđelovdan, krsnu slavu Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske, služen je pomen poginulim pripadnicima MUP-a sa područja ove uprave i prelomljen slavski kolač u Hramu Uspenja Presvete Bogorodice na Palama.

-Ovo je prilika da se sjetimo svih 136 poginulih pripadnika policije koji su u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu utkali svoje živote u temelje Srpske- rekao je novinarima načelnik Policijske uprave Branimir Šehovac, čestitavši slavu svim pripadnicima MUP-a Republike Srpske i građanima koji slave.

On je dodao da je saradnja sa lokalnim zajednicama na području u nadležnosti Uprave jako dobra, intenzivna i da zajedno realizuju određene projkete, te im zahvalio na ukazanoj podršci ovoj upravi.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović čestitao je slavu pripadnicima Policijske uprave Istočno Sarajevo i MUP-a Srpske, poželivši mnogo poslovnog uspjeha.

-Regija koju pokriva Policijska uprava može biti zadovoljna njihovim postignutim rezultatima koji su evidentni iz dana u dan i statistika to pokazuje- rekao je Jugović i istakao da lokalna zajednica ima korektan odnos sa Policijskom upravom Istočno Sarajevo.

Služenju pomena i lomljenju slavskog kolača, osim pripadnika Policijske uprave Istočno Sarajevo i Jugovića, prisustvovali su savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH Boško Tomić i narodni poslanik Miroslav Vujičić.

Na svečanosti su bili i načelnici opština Istočna Ilidža Marinko Božović, Rogatica Milorad Jagodić i Trnovo Dragomir Gagović, predsjednik opštinske Boračke organizacije Pale Mihajlo Parađina, te predstavnici javnog i političkog života i građani.

Komentari 0
Povezane vijesti
Osmogodišnja Irina sa Pala niže uspjehe u karateu Osmogodišnja Irina sa Pala niže uspjehe u karateu
U nedjelju guslarsko veče u Palama U nedjelju guslarsko veče u Palama
U nedjelju narodno veselje kod Crkve Uspenja Presvete Bogorodice u Palama U nedjelju narodno veselje kod Crkve Uspenja Presvete Bogorodice u Palama
Najčitanije
  • Preminuo Vojislav Čarkić - naš dobri prota Vojo
    18h 46m
    10
  • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
    1h 41m
    0
  • Vaskrsi vaskrsle srpske vojske
    5h 46m
    0
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    5h 50m
    2
  • Djevojčica pala sa 13. sprata i preživjela
    17h 34m
    0