PU Banjaluka prijavila policajca zbog neprofesionalnog ponašanja

13.04.2020. 12:19
0
IZVOR: ATV

Policijska uprava Banjaluka je uputila Službi za zaštitu integriteta i zakonitosti u radu predstavku protiv policijskog službenika PU Banjaluka, zbog neprofesionalnog postupanja prilikom vršenja službenih dužnosti, a po javnim saznanjima o audio snimku o neprofesionalnom ponašanju prema drugim licima u Banjaluci.

PU Banjaluka osuđuje neprofesionalno postupanje policijskog službenika, a Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske procesuiraće svaki vid neprofesionalnog i nezakonitog ponašanja pripadnika. 

Prema nezvaničnim informacijama audio snimak zabilježen je 11. aprila i na njemu policijski službenik prijeti mladićima među kojima je bio i jedan maloljetnik, koje je zatekao na rijeci Suturliji da će ih baciti u rijeku, a zatim i daviti.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Prekinut radni odnos sa policijskim službenikom iz Istočnog Sarajeva zbog pranja novca Prekinut radni odnos sa policijskim službenikom iz Istočnog Sarajeva zbog pranja novca
Uhapšena djevojka iz Laktaša koja je pucala iz automatske puške Uhapšena djevojka iz Laktaša koja je pucala iz automatske puške
Policijski službenik SIPA pozitivan na virus korona Policijski službenik SIPA pozitivan na virus korona
Najčitanije
  • Major Kosta Todorović – Legenda o srpskom hrabrom srcu
    20h 8m
    0
  • Domaći posni brusketi
    20h 41m
    0
  • Uhapšen Sokočanin zbog sumnje da je bacio bombu u dvorište kuće
    15h 59m
    4
  • Lice teško povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi kod Rogatice
    18h 7m
    0
  • Sokočani uhapšeni zbog sumnje da su namjeravali policajcima zapaliti vozila
    14h 20m
    1