ПУ Бањалука пријавила полицајца због непрофесионалног понашања

13.04.2020. 12:19
0
ИЗВОР: ATV

Полицијска управа Бањалука је упутила Служби за заштиту интегритета и законитости у раду представку против полицијског службеника ПУ Бањалука, због непрофесионалног поступања приликом вршења службених дужности, а по јавним сазнањима о аудио снимку о непрофесионалном понашању према другим лицима у Бањалуци.

ПУ Бањалука осуђује непрофесионално поступање полицијског службеника, а Министарство унутрашњих послова Републике Српске процесуираће сваки вид непрофесионалног и незаконитог понашања припадника. 

Према незваничним информацијама аудио снимак забиљежен је 11. априла и на њему полицијски службеник пријети младићима међу којима је био и један малољетник, које је затекао на ријеци Сутурлији да ће их бацити у ријеку, а затим и давити.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Прекинут радни однос са полицијским службеником из Источног Сарајева због прања новца Прекинут радни однос са полицијским службеником из Источног Сарајева због прања новца
Ухапшена дјевојка из Лакташа која је пуцала из аутоматске пушке Ухапшена дјевојка из Лакташа која је пуцала из аутоматске пушке
Полицијски службеник СИПА позитиван на вирус корона Полицијски службеник СИПА позитиван на вирус корона
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    16h 0m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    14h 2m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    12h 55m
    1
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    13h 0m
    0
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    12h 3m
    1