Putin za volanom automobila prešao Krimski most, otvoren nakon eksplozije (VIDEO)

05.12.2022. 17:10
0
IZVOR: Tanjug

Predsjednik Rusije Vladimir Putin je za volanom automobila prešao danas Krimski most, čija je desna traka danas otvorena za saobraćaj poslije eksplozije u oktobru za koju je Moskva okrivila ukrajinske službe.

Putin je, kako su objavili ruski mediji, vozio automobil dok mu je potpredsjednik Vlade Rusije Marat Husnulin podnosio izveštaj o radovima na mostu.

Na Krimskom mostu je 8. oktobra eksplodirao kamion uslijed čega su se zapalile cisterne sa gorivom u okviru vozne kompozicije koja je u tom trenutku prolazila. 

Uslijed eksplozije došlo je do obrušavanja dijela kolovoza, dok plovni lukovi mosta nisu pretrpeli nikakva oštećenja, podsjeća Sputnjik.

Ruska Federalna služba bezbjednosti saopštila je da su napad organizovali Glavni obaveštajni direktorati Ministarstva odbrane Ukrajine i lično njen šef Kiril Budanov, prenosi RIA Novosti.

Video možete pogledati ovdje.

Komentari 0
Povezane vijesti
Putin: Poznati izvršioci, sada treba saznati ko su nalogodavci Putin: Poznati izvršioci, sada treba saznati ko su nalogodavci
Pješačio do Moskve da uživo vidi Putina, sada krenuo na Olimpijske igre u Pariz (VIDEO) Pješačio do Moskve da uživo vidi Putina, sada krenuo na Olimpijske igre u Pariz (VIDEO)
Poznato koliko je Putin dobio glasova na izborima Poznato koliko je Putin dobio glasova na izborima
Najčitanije
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    6h 35m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    13h 41m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    7h 50m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    12h 8m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    14h 0m
    0