Radnika udario tramvaj u Sarajevu

19.10.2023. 10:54
0
IZVOR: srna.rs

U sarajevskoj opštini Novo Sarajevo radnik čiji su inicijali T.Š. teško je povrijeđen prilikom izvođenja radova na rekonstrukciji tramvajske pruge, nakog što ga je udario tramvaj, saopšteno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Povrijeđenom radniku ljekarsku pomoć je ukazala ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, nakon čega je prebačen na Kliniku za neurohirurgiju UKC-a Sarajevo, gdje je ljekar konstatovao teške tjelesne povrede, zbog čega je zadržan na daljem liječenju.

Nezgoda se dogodila u Ulici Zmaja od Bosne juče oko 14.30 časova kada je radnika udario tramvaj kojim je upravljalo lice čiji su inicijali A.E. iz Sarajeva.

Uviđaj nezgode obavili su dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, pripadnici kantonalnog MUP-a, sudski vještaci saobraćajne struke i zaštite na radu, kao i kantonalni inspektor zaštite na radu.

Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju ovog događaja.

Komentari 0
Povezane vijesti
Mitropolit Hrizostom sutra služi večernje u Sabornom hramu Mitropolit Hrizostom sutra služi večernje u Sabornom hramu
Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
Šehovac: Zašto se ne izglasava rezolucija o genocidu nad Srbima u Sarajevu? Šehovac: Zašto se ne izglasava rezolucija o genocidu nad Srbima u Sarajevu?
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    8h 58m
    11
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    7h 42m
    0
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    23h 55m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    20h 9m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    2h 27m
    0