Ranjeni Boban Đuzić pušten na kućno liječenje

07.02.2023. 17:53
0
IZVOR: .rts.rs

Boban Đuzić, devetnaestogodišnjak, ranjen nedavno u napadu nožem u Mogili kod Vitine, otpušten je na kućno liječenje iz bolnice u Pasjanu.

Bobanov otac, Ivica Đuzić potvrdio je za "RTS" da se Boban zdravstveno osjeća dobro i da će ga ljekari redovno kontrolisati, jer tek treba da mu skinu konce sa dvije ubodne rane.

Đuzićev branilac, advokat Vasilije Arsić juče je saopštio da su u policijskoj stanici u Klokotu podnijeli krivične prijave protiv devetnaestogodišnjeg Bobana Đuzića iz Mogile i maloljetnog Albanca Lj.E. iz istog mjesta.

Lj. E. je osumnjičen da je Đuzića prošle nedjelje napao nožem nanijevši mu dvije ubodne rane. Prema navodima Arsića, maloljetnom Albancu Lj. E. određena je mjera kućnog pritovra.

- Boban Đuzić će biti saslušan po izlasku iz bolnice nakon čega ćemo znati koja je mjera prema njemu određena - rekao je Arsić.

Advokat porodice Đuzić podsjeća da iz Tužilaštva još uvijek nema kvalifikaciju krivičnog djela, te da se čeka nalaz ljekara.

Devetnaestogodišnji Boban Đuzić zadobio je dva uboda nožem u predjelu ramena kada su, kako je ispričao, na njega nasrnula tri Albanca.

Komentari 0
Povezane vijesti
Vrijeđao Srbe i Makedonce: UEFA kaznila albanskog reprezentativca Vrijeđao Srbe i Makedonce: UEFA kaznila albanskog reprezentativca
UEFA sprema kaznu za Albance UEFA sprema kaznu za Albance
Pretučena dvojica Srba u Bošnjačkoj mahali, uhapšena trojica Albanaca Pretučena dvojica Srba u Bošnjačkoj mahali, uhapšena trojica Albanaca
Najčitanije
 • Meteoalarm izdao upozorenje za devet regija u BiH
  12h 31m
  0
 • Održana vanredna skupština Džudo saveza Republike Srpske: Živko Milijaš izabran za predsjednika
  9h 39m
  1
 • Šta je Srbiji potrebno da sa dva boda prođe dalje?
  10h 57m
  0
 • Najbrži način da rashladite automobil koji je bio parkiran na suncu
  11h 37m
  0
 • Sutra nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom
  8h 51m
  0