Рањени Бобан Ђузић пуштен на кућно лијечење

07.02.2023. 17:53
0
ИЗВОР: .rts.rs

Бобан Ђузић, деветнаестогодишњак, рањен недавно у нападу ножем у Могили код Витине, отпуштен је на кућно лијечење из болнице у Пасјану.

Бобанов отац, Ивица Ђузић потврдио је за "РТС" да се Бобан здравствено осјећа добро и да ће га љекари редовно контролисати, јер тек треба да му скину конце са двије убодне ране.

Ђузићев бранилац, адвокат Василије Арсић јуче је саопштио да су у полицијској станици у Клокоту поднијели кривичне пријаве против деветнаестогодишњег Бобана Ђузића из Могиле и малољетног Албанца Љ.Е. из истог мјеста.

Љ. Е. је осумњичен да је Ђузића прошле недјеље напао ножем нанијевши му двије убодне ране. Према наводима Арсића, малољетном Албанцу Љ. Е. одређена је мјера кућног притовра.

- Бобан Ђузић ће бити саслушан по изласку из болнице након чега ћемо знати која је мјера према њему одређена - рекао је Арсић.

Адвокат породице Ђузић подсјећа да из Тужилаштва још увијек нема квалификацију кривичног дјела, те да се чека налаз љекара.

Деветнаестогодишњи Бобан Ђузић задобио је два убода ножем у предјелу рамена када су, како је испричао, на њега насрнула три Албанца.

Коментари 0
Повезане вијести
Претучена двојица Срба у Бошњачкој махали, ухапшена тројица Албанаца Претучена двојица Срба у Бошњачкој махали, ухапшена тројица Албанаца
Ухапшен још један Србин са Космета Ухапшен још један Србин са Космета
"Те ноћи горело је Косово поље, горела сам ја, горела је моја душа" "Те ноћи горело је Косово поље, горела сам ја, горела је моја душа"
Најчитаније
 • Операција ''Лукавац 93'' - Трново, Бјелашница и Игман
  9h 23m
  4
 • Идентификован нападач на дијете и мајку због натписа "делије север"
  22h 18m
  12
 • Сјећање на некадашњи Дан младости – 25. мај (ВИДЕО)
  9h 25m
  2
 • Сукоб навијача у центру Сарајева
  22h 22m
  3
 • Мајка избола кћерку кад су дошли социјални радници
  5h 47m
  0