Regoje: Najveće pojačanje ostanak na okupu

11.08.2023. 17:19
0
IZVOR: sportdc.net

Slavija iz Istočnog Sarajeva novu sezonu u Prvoj ligi Republike Srpske počinje derbijem protiv Radnika u Bijeljini. 

Trener Sokolova, Bojan Regoje, ističe da su dobre pripreme iza Slavije, te da je derbi u prvom kolu pravi test kvaliteta u ovom trenutku.

- Izlazimo iz priprema i odmah igramo derbi. Dobro smo odradili pripreme, nemamo povrijeđenih igrači, imamo samo neke rovite, koji će biti spremni. Negdje je i dobro što igramo derbi odmah u prvom kolu, noćna utakmica, da vidimo gdje smo, baš kao i Radnik. Znamo neke stvari o njima, kao što i oni znaju o nama. Nadam se da će biti dobra utakmica i da ćemo se kući vratiti sa pobjedom, rekao je Bojan Regoje.

Nasuprot njega biće njegov bivši saigrač, Velibor Đurić. Prijateljstvo se u subotu na tih 90 minuta ostavlja po strani i svako od njih će željeti pobjedu. 

- U dva kluba smo igrali zajedno. Đuka je moj veliki prijatelj, ali u subotu smo na suprotnim stranama. Naravno sve u granicama sportskog, pa neka pobijedi bolji.

Slavija je zadržala najbitnije igrače iz prošle sezone i nadogradila tim sa nekoliko novajlija koji će sigurno biti od velike koristi Sokolovima.

- Meni su dosta puta postavili pitanje, pojačali ste se, ovako-onako. Ja im svima kažem da su moje najveće pojačanje to što su ovi momci ostali zajedno. Uz ovih par momaka koji su došli mislim da imamo dobar tim i da možemo da ponovimo situaciju koja je bila prošle godine, pa što da ne i napravimo korak više.

Vjeruje Regoje da Slavija može u sami vrh tabele, a pored svoje ekipe tu vidi kao i ostali Rudara, Radnika, Laktaše i Leotara, ali očekuje i da neko uskoči iz drugog plana.

- Mi imamo ekipu koja je pokazala da može svakome pomrsiti račune. Što se tiče borbe za Premijer ligu, pa tu je svakako Radnik, Rudar, normalno Leotar i Laktaši će se nešto pitati. Opet, neka će se ekipa sigurno uključiti iz drugog plana i biće sigurno pet-šest ekipa koje će se boriti za vrh.

Slavija je ovog ljeta dovela  . Iz Željezničara su stigli Benjamin Križevac i Benjamin Pajtak, iz hadžićkog Radnika je došao Džan Hošić, Nemanja Lukić je stigao iz Romanije, Edhem Šupuk i Stefan Radaković su došli iz Rudara, dok je najveće pojačanje ostalo za kraj prelaznog roka, a to je povratak Mahira Karića poslije osam godina.  U klubu više nije napadač Luka Asentić, veznjaci Hamza Kaljić i Denis Bogučanin, te štoper Dejan Đerić.

Utakmica Radnik - Slavija igra se od 19 sati, a meč sudi Bojan Panić iz Prijedora.

Komentari 0
Povezane vijesti
Momčilo Stanić na klupi Slavije Momčilo Stanić na klupi Slavije
Uspješan nastup džudista „Slavije“ u Milićima Uspješan nastup džudista „Slavije“ u Milićima
Regoje: Moramo gledati kako najbolje da izađemo iz krize Regoje: Moramo gledati kako najbolje da izađemo iz krize
Najčitanije
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    21h 22m
    0
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    21h 29m
    3
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    18h 11m
    1
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    12h 49m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    13h 21m
    0