Регоје: Највеће појачање останак на окупу

11.08.2023. 17:19
0
ИЗВОР: sportdc.net

Славија из Источног Сарајева нову сезону у Првој лиги Републике Српске почиње дербијем против Радника у Бијељини. 

Тренер Соколова, Бојан Регоје, истиче да су добре припреме иза Славије, те да је дерби у првом колу прави тест квалитета у овом тренутку.

- Излазимо из припрема и одмах играмо дерби. Добро смо одрадили припреме, немамо повријеђених играчи, имамо само неке ровите, који ће бити спремни. Негдје је и добро што играмо дерби одмах у првом колу, ноћна утакмица, да видимо гдје смо, баш као и Радник. Знамо неке ствари о њима, као што и они знају о нама. Надам се да ће бити добра утакмица и да ћемо се кући вратити са побједом, рекао је Бојан Регоје.

Насупрот њега биће његов бивши саиграч, Велибор Ђурић. Пријатељство се у суботу на тих 90 минута оставља по страни и свако од њих ће жељети побједу. 

- У два клуба смо играли заједно. Ђука је мој велики пријатељ, али у суботу смо на супротним странама. Наравно све у границама спортског, па нека побиједи бољи.

Славија је задржала најбитније играче из прошле сезоне и надоградила тим са неколико новајлија који ће сигурно бити од велике користи Соколовима.

- Мени су доста пута поставили питање, појачали сте се, овако-онако. Ја им свима кажем да су моје највеће појачање то што су ови момци остали заједно. Уз ових пар момака који су дошли мислим да имамо добар тим и да можемо да поновимо ситуацију која је била прошле године, па што да не и направимо корак више.

Вјерује Регоје да Славија може у сами врх табеле, а поред своје екипе ту види као и остали Рудара, Радника, Лакташе и Леотара, али очекује и да неко ускочи из другог плана.

- Ми имамо екипу која је показала да може свакоме помрсити рачуне. Што се тиче борбе за Премијер лигу, па ту је свакако Радник, Рудар, нормално Леотар и Лакташи ће се нешто питати. Опет, нека ће се екипа сигурно укључити из другог плана и биће сигурно пет-шест екипа које ће се борити за врх.

Славија је овог љета довела  . Из Жељезничара су стигли Бењамин Крижевац и Бењамин Пајтак, из хаџићког Радника је дошао Џан Хошић, Немања Лукић је стигао из Романије, Едхем Шупук и Стефан Радаковић су дошли из Рудара, док је највеће појачање остало за крај прелазног рока, а то је повратак Махира Карића послије осам година.  У клубу више није нападач Лука Асентић, везњаци Хамза Каљић и Денис Богучанин, те штопер Дејан Ђерић.

Утакмица Радник - Славија игра се од 19 сати, а меч суди Бојан Панић из Приједора.

Коментари 0
Повезане вијести
Момчило Станић на клупи Славије Момчило Станић на клупи Славије
Успјешан наступ џудиста „Славије“ у Милићима Успјешан наступ џудиста „Славије“ у Милићима
Регоје: Морамо гледати како најбоље да изађемо из кризе Регоје: Морамо гледати како најбоље да изађемо из кризе
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    6h 29m
    0
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    5h 53m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    4h 8m
    10
  • Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија Острошког
    20h 37m
    1
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    5h 47m
    0