Republičko takmičenje ekipa prve pomoći u subotu u Palama

18.05.2023. 12:49
0
IZVOR: katera.news

Republičko takmičenje ekipa prve pomoći uz realistički prikaz povreda, stanja i oboljenja biće održano u subotu, 20. maja, u fiskulturnoj sali Osnovne škole „Pale“ u Palama.

Na takmičenje koje tradicionalno, već 26 godinu zaredom, organizuje Crveni krst Republike Srpske, a ove godine će nastupiti osam ekipa podmlatka i osam ekipa omladine iz skoro svih regija Republike Srpske.

Okupljanje učesnika i verifikacija, kao i sastanak sudija planirano je od 10.00 do 11.30 časova, nakon čega je zakazano postrojavanje ekipa.

Svečana ceremonija otvaranja takmičenja, obraćanje delegacija, upoznavanje sa pravilima takmičenja, te izvlačenje takmičarskih brojeva predviđeno je u 12.00 časova, dok je sumiranje rezultata najavljeno od 16.00 časova.

Postrojavanje ekipa, proglašenje pobjednika i ceremonija dodjele pehara i medalja, kao i zatvaranje takmičenja planirano je u 17.00 časova.

Komentari 0
Povezane vijesti
Učenici Osnovne škole „Pale“ osvojili zapažene rezultate na Regionalnom takmičenju iz fizike Učenici Osnovne škole „Pale“ osvojili zapažene rezultate na Regionalnom takmičenju iz fizike
U OŠ „Petar Petrović Njegoš“ u Istočnoj Ilidži održana radionica diseminacije o pokretu Crvenog krsta U OŠ „Petar Petrović Njegoš“ u Istočnoj Ilidži održana radionica diseminacije o pokretu Crve...
Luka Gligorić se plasirao na Državno takmičenje iz informatike Luka Gligorić se plasirao na Državno takmičenje iz informatike
Najčitanije
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    15h 14m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    16h 29m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    22h 20m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    20h 47m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    22h 39m
    0