Samohranoj majci Jeleni Muharemović iz Pala potrebna pomoć

22.08.2021. 20:07
0
IZVOR: TV BN

Kako bi pomogli bolesnoj samohranoj majci Jeleni Muharemović Udruženje „Oplemeni srce“ uz pomoć opštine Pale, pokrenulo je humanitarnu akciju za prikupljanje sredstava za liječenje i kupovinu stana za ovu mladu ženu i njenog maloljetnog sina.

Jelena Muharemović  tridesetdevetogodišnja samohrana majka iz Pala već nekoliko godina vodi teške životne bitke, držeći za ruku desetogodišnjeg sina kome je ona jedini oslonac u životu.

Njeni zdravstveni problemi počinju 2018. godine kada joj je zbog omekšavanja hrskavice operisano koljeno, a 2019. dijagnostifikovana joj je diskurs hernija, odnosno iskakanje kičmenih diskova. 

- U Banjaluci, u bolnici su mi rekli da me ne mogu operisati, ali da se moram liječiti fizikalnim terapijama, u banjama  i lijekovima. Ja konstantno imam bolove u gornjem i donjem dijelu kičme, pa zbog toga  loše i spavam. Moram stalno da nosim okovratnik, a krećem se pomoću štapa - rekla je Muharemovićeva. 

Zbog zdravstvene situacije Jelena koja radi od svoje 18 godine kao trgovac, koju su zbog truda i rada poštovale i cijenile kako kolege, tako i šefovi i direktori ostaje bez posla, pa samim tim i bez novčanih primanja .

- Živimo od 90 maraka socijalne pomoći, a od toga moram da izdvojim za kiriju i lijekove, za šta mi treba dosta sredstava, jer sve plaćam. Takođe, od toga moram da izdvojim za školovanje i život sina - kaže Muharemovićeva i ističe da joj je teško što se razboljela, jer zbog toga nije u mogućnosti da radi i zaradi za život. 

- Bojim se kako ću dalje u životu. Voljela bih da bar koliko toliko prizdravim i da se vratim bilo kakvom poslu koji je u skladu sa mojim zdravstvenim stanjem. Ja nisam navikla da sjedim kući i ne radim, jer i kad sam 2012. godine ostala samohrana majka, ja sam se sama izborila za svoje dijete i nije mi toliko bilo teško, koliko mi je sada kad sam bolesna - izjavila je Muharemovićeva.

Novčanu pomoć za samohranu majku Jelenu Muharemović i njenog desetogodišnjeg sina iz Pala možete uplatiti na račune Udruženja "Oplemeni srce":

Žiro račun: 5557000052330877

Devizni račun: 5550000052330451

Za uplate iz inostranstva: IBAN:BA395550000052330451
Swift code: NOBIBA22

Nova banka ad Banja Luka

Komentari 0
Povezane vijesti
Paljani prvaci Balkana u džiju-džicuu Paljani prvaci Balkana u džiju-džicuu
Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak
Humanitarno veče za Milana Madžgalja u petak u Palama Humanitarno veče za Milana Madžgalja u petak u Palama
Najčitanije
  • PU Istočno Sarajevo: Uhapšen muškarac zbog osnova sumnje da je mučio i ubio psa
    23h 11m
    6
  • Pogledajte kako danas izgleda Crkva Hrista Spasitelja u Istanbulu koja je pretvorena u džamiju (FOTO/VIDEO)
    19h 29m
    17
  • Foča: Vozilo sletjelo u korito Drine, vozač teško povrijeđen
    19h 16m
    0
  • Sokočanin vrijeđao i prijetio maloljetniku, drugo lice ga pokušalo fizički napasti
    22h 38m
    2
  • Trebević postaje centar medicinskog turizma
    13h 26m
    0