Saobraća ski-bus, popusti za đake i studente

16.01.2023. 12:38
0
IZVOR: srna.rs

Na relaciji od Pala do Jahorine od danas saobraća ski-bus kako bi se domaćim i stranim turistima omogućio lakši dolazak i uživanje na olimpijskoj ljepotici.

Iz Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo navode da su za sve osnovce i srednjoškolce sa teritorije grada, kao i studente Univerziteta obezbijedila popust na kartu za ski-bus.

- Učenici koji na ulazu u ski-bus pokažu đačku kartu ostvaruju popust, a studenti Univerziteta u Istočnom Sarajevu dužni pokazati studentsku kartu - saopšteno je iz Turističke organizacije Grada Istočno Sarajevo.

Karte se  mogu preuzeti u kancelariji Turističke organizacije u Ulici Stjepana Lučića bb na Palama, a više informacija  na broj telefona 057/201-280.

Cijena povratne karte je osam KM, dok će đaci i studenti plaćati šest KM.

U saopštenju navode da su prednosti ski-busa izbjegavanje gužvi i traženje parkinga.Raspored vožnje može se pogledati na "Fejsbuk" i "Instagram" profilu Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo.

Komentari 0
Povezane vijesti
Stanišić prva, Đoković druga na Regionalnom takmičenju iz fizike Stanišić prva, Đoković druga na Regionalnom takmičenju iz fizike
Krađa u Palama Krađa u Palama
Paljanka Nataša Pavlović najbolja poenterka prvenstva BiH Paljanka Nataša Pavlović najbolja poenterka prvenstva BiH
Najčitanije
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    10h 26m
    0
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    1h 34m
    1
  • Snijeg ponovo zabijelio BiH
    22h 47m
    0
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    4h 17m
    0
  • Slaviša Mazić kandidat SDS za načelnika Vlasenice
    21h 35m
    0