Saobraća ski-bus, popusti za đake i studente

16.01.2023. 12:38
0
IZVOR: srna.rs

Na relaciji od Pala do Jahorine od danas saobraća ski-bus kako bi se domaćim i stranim turistima omogućio lakši dolazak i uživanje na olimpijskoj ljepotici.

Iz Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo navode da su za sve osnovce i srednjoškolce sa teritorije grada, kao i studente Univerziteta obezbijedila popust na kartu za ski-bus.

- Učenici koji na ulazu u ski-bus pokažu đačku kartu ostvaruju popust, a studenti Univerziteta u Istočnom Sarajevu dužni pokazati studentsku kartu - saopšteno je iz Turističke organizacije Grada Istočno Sarajevo.

Karte se  mogu preuzeti u kancelariji Turističke organizacije u Ulici Stjepana Lučića bb na Palama, a više informacija  na broj telefona 057/201-280.

Cijena povratne karte je osam KM, dok će đaci i studenti plaćati šest KM.

U saopštenju navode da su prednosti ski-busa izbjegavanje gužvi i traženje parkinga.Raspored vožnje može se pogledati na "Fejsbuk" i "Instagram" profilu Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo.

Komentari 0
Povezane vijesti
Premijera dokumentarnog filma "Ako te se sjetim jednom samo" u Palama Premijera dokumentarnog filma "Ako te se sjetim jednom samo" u Palama
Pretresi u Sarajevu, Istočnom Novom Sarajevu, Palama i Istočnom Starom Gradu Pretresi u Sarajevu, Istočnom Novom Sarajevu, Palama i Istočnom Starom Gradu
Godišnjica NATO bombardovanja Jahorinskog potoka kod Pala (VIDEO) Godišnjica NATO bombardovanja Jahorinskog potoka kod Pala (VIDEO)
Najčitanije
 • Od danas zabrana pušenja u javnim prostorima u FBiH
  10h 13m
  0
 • Četvrti bataljon Vojne policije VRS – golobradi mladići na braniku otadžbine (FOTO)
  7h 52m
  0
 • Nosović: Obrazovanje i lijepo vaspitanje su svetinja
  6h 59m
  0
 • MMF traži čak i sniženje plata
  2h 38m
  1
 • Hiljade ljudi na protestu u Sarajevu povodom pogibije mlade doktorice
  1h 59m
  0