Саобраћа ски-бус, попусти за ђаке и студенте

16.01.2023. 12:38
0
ИЗВОР: srna.rs

На релацији од Пала до Јахорине од данас саобраћа ски-бус како би се домаћим и страним туристима омогућио лакши долазак и уживање на олимпијској љепотици.

Из Туристичке организације града Источно Сарајево наводе да су за све основце и средњошколце са територије града, као и студенте Универзитета обезбиједила попуст на карту за ски-бус.

- Ученици који на улазу у ски-бус покажу ђачку карту остварују попуст, а студенти Универзитета у Источном Сарајеву дужни показати студентску карту - саопштено је из Туристичке организације Града Источно Сарајево.

Карте се  могу преузети у канцеларији Туристичке организације у Улици Стјепана Лучића бб на Палама, а више информација  на број телефона 057/201-280.

Цијена повратне карте је осам КМ, док ће ђаци и студенти плаћати шест КМ.

У саопштењу наводе да су предности ски-буса избјегавање гужви и тражење паркинга.Распоред вожње може се погледати на "Фејсбук" и "Инстаграм" профилу Туристичке организације града Источно Сарајево.

Коментари 0
Повезане вијести
Дан без аутомобила у Палама Дан без аутомобила у Палама
Допринос очувању српског културног насљеђа Анђеле Вуковић из Пала - стрип о Вуку Караџићу Допринос очувању српског културног насљеђа Анђеле Вуковић из Пала - стрип о Вуку Караџићу
Паљанка Анастасија Остојић сликарски таленат усавршава у Требињу Паљанка Анастасија Остојић сликарски таленат усавршава у Требињу
Најчитаније
 • Сјећање: Шест година без Милана Микана Кнежевића
  18h 39m
  0
 • ПУ Источно Сарајево: Мотоциклиста задобио повреде опасне по живот
  20h 7m
  0
 • Саборна црква у Сарајеву прославља крсну славу
  18h 19m
  0
 • У саобраћајној незгоди повријеђено седам лица
  15h 25m
  0
 • Изазовна и неистражена пећина код Сокоца (ФОТО)
  21h 8m
  0