Саобраћа ски-бус, попусти за ђаке и студенте

16.01.2023. 12:38
0
ИЗВОР: srna.rs

На релацији од Пала до Јахорине од данас саобраћа ски-бус како би се домаћим и страним туристима омогућио лакши долазак и уживање на олимпијској љепотици.

Из Туристичке организације града Источно Сарајево наводе да су за све основце и средњошколце са територије града, као и студенте Универзитета обезбиједила попуст на карту за ски-бус.

- Ученици који на улазу у ски-бус покажу ђачку карту остварују попуст, а студенти Универзитета у Источном Сарајеву дужни показати студентску карту - саопштено је из Туристичке организације Града Источно Сарајево.

Карте се  могу преузети у канцеларији Туристичке организације у Улици Стјепана Лучића бб на Палама, а више информација  на број телефона 057/201-280.

Цијена повратне карте је осам КМ, док ће ђаци и студенти плаћати шест КМ.

У саопштењу наводе да су предности ски-буса избјегавање гужви и тражење паркинга.Распоред вожње може се погледати на "Фејсбук" и "Инстаграм" профилу Туристичке организације града Источно Сарајево.

Коментари 0
Повезане вијести
Обиљежена слава Храма Сабора Светога архангела Гаврила у Палама Обиљежена слава Храма Сабора Светога архангела Гаврила у Палама
Храм Сабора Светога архангела Гаврила споменик рађања Српске и бисер Пала Храм Сабора Светога архангела Гаврила споменик рађања Српске и бисер Пала
Прекид електричне енергије у Палама Прекид електричне енергије у Палама
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 29m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 28m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 4m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 25m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 8m
    9