Sarajevo: Muškarac i maloljetno lice uhapšeni zbog napada na policajca

07.05.2020. 11:11
0
IZVOR: SRNA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Kantona Sarajevo uhapsili su muškarca čiji su inicijali S.A. /53/ i maloljetno lice /16/ jer su policajcu nanijeli teške tjelesne povrede i oštetili službeno vozilo.

Povrijeđenom policajcu ljekarska pomoć je ukazana u Univerzitetskom kliničkom centru u Sarajevu, na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju, gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede i gdje je zadržan na daljem liječenju.

Muškarac i maloljetnik su uhapšeni sinoć, 30 minuta iza ponoći u Ulici Reljevska u sarajevskoj opštini Novi Grad, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivična djela sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, napad na službeno lice u vršenju poslova bezbjednosti i oštećenje tuđe stvari, saopšteno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Policijski službenici nastavljaju kriminalističku obradu nad pomenutim licima.

Sarajevska policija obaviještena je sinoć u 20.30 časova da su tri maskirana nepoznata lica uz prijetnju pištoljem ukrala novac iz prodavnice "Konzum" u Ulici Muhameda Hadžijahića, opština Centar, a zatim pobjegla u nepoznatom pravcu.

Uviđaj su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku počinilaca.

Komentari 0
Povezane vijesti
Požar u osnovnoj školi kod Novog Grada Požar u osnovnoj školi kod Novog Grada
Policija pronašla dva ženska tijela, muškarac preminuo kasnije Policija pronašla dva ženska tijela, muškarac preminuo kasnije
U Novom Gradu obilježavanje 28 godina od stradanja Srba u pogromu "Oluja" U Novom Gradu obilježavanje 28 godina od stradanja Srba u pogromu "Oluja"
Najčitanije
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    22h 32m
    2
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    8h 5m
    0
  • Djevojčica iz Crne Gore uhapšena u Austriji: Planirala teroristički napad?
    22h 42m
    2
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    8h 11m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    8h 9m
    0