Сарајево: Мушкарац и малољетно лице ухапшени због напада на полицајца

07.05.2020. 11:11
0
ИЗВОР: СРНА

Припадници Министарства унутрашњих послова /МУП/ Кантона Сарајево ухапсили су мушкарца чији су иницијали С.А. /53/ и малољетно лице /16/ јер су полицајцу нанијели тешке тјелесне повреде и оштетили службено возило.

Повријеђеном полицајцу љекарска помоћ је указана у Универзитетском клиничком центру у Сарајеву, на Клиници за максилофацијалну хирургију, гдје су му констатоване тешке тјелесне повреде и гдје је задржан на даљем лијечењу.

Мушкарац и малољетник су ухапшени синоћ, 30 минута иза поноћи у Улици Рељевска у сарајевској општини Нови Град, због постојања основане сумње да су починили кривична дјела спречавање службеног лица у вршењу службене радње, напад на службено лице у вршењу послова безбједности и оштећење туђе ствари, саопштено је из МУП-а Кантона Сарајево.

Полицијски службеници настављају криминалистичку обраду над поменутим лицима.

Сарајевска полиција обавијештена је синоћ у 20.30 часова да су три маскирана непозната лица уз пријетњу пиштољем украла новац из продавнице "Конзум" у Улици Мухамеда Хаџијахића, општина Центар, а затим побјегла у непознатом правцу.

Увиђај су обавили припадници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево, који настављају рад на расвјетљавању и документовању кривичног дјела, идентификацији и проналаску починилаца.

Коментари 0
Повезане вијести
Пожар у основној школи код Новог Града Пожар у основној школи код Новог Града
Полиција пронашла два женска тијела, мушкарац преминуо касније Полиција пронашла два женска тијела, мушкарац преминуо касније
У Новом Граду обиљежавање 28 година од страдања Срба у погрому "Олуја" У Новом Граду обиљежавање 28 година од страдања Срба у погрому "Олуја"
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    3h 30m
    0
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    6h 16m
    0
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    8h 56m
    1
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    5h 49m
    1
  • У ријеци Бојани пронађено тијело још једне дјевојчице
    20h 45m
    0