Šarović vjeruje da će Sladoje biti pobjednik

17.10.2020. 18:00
1
IZVOR: Katera

Kalinovik treba vratiti Kalinovičanima kako bi se vratio život u ovaj grad i kako bi se zaustavile podjele koje provodi trenutna lokalna vlast, kazao je danas Mirko Šarović, predsjednik SDS-a.

On je na skupu, Razgovor sa građanima Kalinovika, rekao da su stvari u Kalinoviku otišle toliko daleko da ovde postoje građani prvog i drugog reda.

Šarović je okupljenima poručio da je misija SDS-a da to promijeni i da stvori društvo u kojoj će svako dijete imati jednaku šansu da živi i da se dokaže.

-Naš san je da živimo u Republici Srpskoj onakvoj kako su je zamišljali oni koji su je stvarali i u kojoj će svi biti jednaki, u kojoj se ljudi neće mjeriti po tome kojoj stranci pripadaju. Ta mjera je upropastila mnogo toga u Republici Srpskoj i zbog toga imamo rijeke onih koji iz nje odlaze-, kazao je Šarović, i dodao da je nedopustivo da Kalinovik sada ima samo četiri učenika.

Govoreći o kandidatu SDS-a za načelnika Kalinovika Miroslavu Sladoji, Šarović je rekao da je on čovjek kojem se vjeruje.

-Sladoje će biti pobjednik na izborima jer je on čovjek koji ima one karakteristike koje se u Kalinoviku najviše cijene, a to su čvrst karakter i poštenje-, istakao je Šarović. 

Miroslav Sladoje, kandidat za načelnika, je rekao da Kalinovik treba da se oslobodi straha pritisaka, ucijena i prijetnji.

On je rekao da nakon 15. novembra niko neće moći razdvajati i dijeliti ljude, ili što je još gore da etiketira  druge kao izdajnike, kao što to čini sadašnja vlast.

-Mi se svi ovde u Kalinoviku znamo i svi smo mi ovde prijatelji rodbina kumovi. Niko ovde nije izdajnik. Takve riječi će biti strogo zabranjene. Svi smo na istom zadatku da živimo bolje i da napravimo bolji grad-, poručio je Sladoje.

On kaže da će se kao budući načelnik truditi da svaki pojedinac osjeti da je bitan i da osjeti da pripada ovom gradu.

-Svaka porodica i pojedinac mora da osjeti korist od budžeta. Obezbijedićemo knjige i pribor za učenike, a penzionerima sa najnižim primanjima će svake godine biti obezbijeđena drva za ogrev-, navodi Sladoje.

 On je rekao da će se zalagati za jačanje turizma u Kalinoviku i podsjetio da u poslednjih 30 godina nije napravljen nijedan objekat kojim bi se poboljšala turistička ponuda.

 Sladoje je najavio i formiranje agrarnog fonda i organizovanje pravednog i transparentnog način podjele subvencija.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Red 17.10.2020. 20:10
    Šarović ovdje nije u pravu. U Kalinoviku postoji 1 građanin prvog reda i građani drugog reda.
Povezane vijesti
Miličević: Djelimično riješen problem finansiranja stranke Miličević: Djelimično riješen problem finansiranja stranke
Slaviša Mazić kandidat SDS za načelnika Vlasenice Slaviša Mazić kandidat SDS za načelnika Vlasenice
Miličević: Riješili smo problem ličnih primanja naših zaposlenih u SDS-u Miličević: Riješili smo problem ličnih primanja naših zaposlenih u SDS-u
Najčitanije
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    11h 38m
    4
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    20h 30m
    0
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    14h 21m
    0
  • Na planinarskom pohodu na Romaniji očekuje se oko 200 učesnika
    18h 6m
    0
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    9h 13m
    4