SDS od danas koristi novi internetski domen

17.02.2023. 11:53
0
IZVOR: katera.news

Iz Srpske demokratske stranke saopštavaju da je nakon odluke američke kompanije za registraciju domena „GoDaddy“ da zbog američkih sankcija prema ovoj stranci, ukine domene sdsrs.com i sdsrs.net, a koje SDS koristi već 16 godina, registrovan novi domen za internu i eksternu komunikaciju, i to sds.rs.

- Obavještavamo sve predstavnike medija, javnih i međunarodnih institucija kao i cjelokupnu javnost da je novi veb-sajt Srpske demokratske stranke u funkciji i to na domenu www.sds.rs. - navodi s eu saopštenju.

Takođe, interna i eksterna mejl komunikacija Srpske demokratske stranke odvijaće se putem imejl-servera sa domenom sds.rs.

- Pored ovoga domena komunikacija će se odvijati paralelno i putem sljedećih elektronskih adresa: sds.glavnistab@gmail.com za internu komunikaciju i infosdsrs@gmail.com za eksternu komunikaciju - naveli su iz ove stranke.

Komentari 0
Povezane vijesti
Bodiroga na odavanju počasti za 3.267 ubijenih Srba u Kravici: SDS uvijek sa svojim narodom Bodiroga na odavanju počasti za 3.267 ubijenih Srba u Kravici: SDS uvijek sa svojim narodom
SDS ide na izbore bez obzira što je račun ugašen SDS ide na izbore bez obzira što je račun ugašen
Ovo je spisak 47 pojedinaca i firmi iz BiH na američkoj „crnoj listi“ Ovo je spisak 47 pojedinaca i firmi iz BiH na američkoj „crnoj listi“
Najčitanije
  • Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    8h 55m
    0
  • Jerej Vidak Vujadinović - Dječak
    20h 28m
    0
  • U Srednjoj školi „28. juni“ održan okrugli sto o značaju i zaštiti mentalnog zdravlja (FOTO)
    20h 9m
    0
  • Humanitarna grupa „Vukovi“ pokrenula humanitarnu akciju za porodicu Čečar sa Pala
    7h 9m
    0
  • U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    4h 59m
    0