СДС од данас користи нови интернетски домен

17.02.2023. 11:53
0
ИЗВОР: katera.news

Из Српске демократске странке саопштавају да је након одлуке америчке компаније за регистрацију домена „GoDaddy“ да због америчких санкција према овој странци, укине домене sdsrs.com и sdsrs.net, а које СДС користи већ 16 година, регистрован нови домен за интерну и екстерну комуникацију, и то sds.rs.

- Обавјештавамо све представнике медија, јавних и међународних институција као и цјелокупну јавност да је нови веб-сајт Српске демократске странке у функцији и то на домену www.sds.rs. - наводи с еу саопштењу.

Такође, интерна и екстерна мејл комуникација Српске демократске странке одвијaће се путем имејл-сервера са доменом sds.rs.

- Поред овога домена комуникација ће се одвијати паралелно и путем сљедећих електронских адреса: sds.glavnistab@gmail.com за интерну комуникацију и infosdsrs@gmail.com за екстерну комуникацију - навели су из ове странке.

Коментари 0
Повезане вијести
Бодирога на одавању почасти за 3.267 убијених Срба у Кравици: СДС увијек са својим народом Бодирога на одавању почасти за 3.267 убијених Срба у Кравици: СДС увијек са својим народом
СДС иде на изборе без обзира што је рачун угашен СДС иде на изборе без обзира што је рачун угашен
Ово је списак 47 појединаца и фирми из БиХ на америчкој „црној листи“ Ово је списак 47 појединаца и фирми из БиХ на америчкој „црној листи“
Најчитаније
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    14h 8m
    0
  • Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
    17h 32m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    13h 1m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    4h 38m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    4h 19m
    0