СДС од данас користи нови интернетски домен

17.02.2023. 11:53
0
ИЗВОР: katera.news

Из Српске демократске странке саопштавају да је након одлуке америчке компаније за регистрацију домена „GoDaddy“ да због америчких санкција према овој странци, укине домене sdsrs.com и sdsrs.net, а које СДС користи већ 16 година, регистрован нови домен за интерну и екстерну комуникацију, и то sds.rs.

- Обавјештавамо све представнике медија, јавних и међународних институција као и цјелокупну јавност да је нови веб-сајт Српске демократске странке у функцији и то на домену www.sds.rs. - наводи с еу саопштењу.

Такође, интерна и екстерна мејл комуникација Српске демократске странке одвијaће се путем имејл-сервера са доменом sds.rs.

- Поред овога домена комуникација ће се одвијати паралелно и путем сљедећих електронских адреса: sds.glavnistab@gmail.com за интерну комуникацију и infosdsrs@gmail.com за екстерну комуникацију - навели су из ове странке.

Коментари 0
Повезане вијести
Обиљежена крсна слава и 34 годинe постојања Српске демократске странке (ФОТО) Обиљежена крсна слава и 34 годинe постојања Српске демократске странке (ФОТО)
Сутра слава СДС-а у Источној Илиџи Сутра слава СДС-а у Источној Илиџи
Општински одбор и замјеник начелника Калиновика прешао у СДС Општински одбор и замјеник начелника Калиновика прешао у СДС
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    7h 16m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    17h 15m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 51m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    16h 12m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 55m
    9