СДС од данас користи нови интернетски домен

17.02.2023. 11:53
0
ИЗВОР: katera.news

Из Српске демократске странке саопштавају да је након одлуке америчке компаније за регистрацију домена „GoDaddy“ да због америчких санкција према овој странци, укине домене sdsrs.com и sdsrs.net, а које СДС користи већ 16 година, регистрован нови домен за интерну и екстерну комуникацију, и то sds.rs.

- Обавјештавамо све представнике медија, јавних и међународних институција као и цјелокупну јавност да је нови веб-сајт Српске демократске странке у функцији и то на домену www.sds.rs. - наводи с еу саопштењу.

Такође, интерна и екстерна мејл комуникација Српске демократске странке одвијaће се путем имејл-сервера са доменом sds.rs.

- Поред овога домена комуникација ће се одвијати паралелно и путем сљедећих електронских адреса: sds.glavnistab@gmail.com за интерну комуникацију и infosdsrs@gmail.com за екстерну комуникацију - навели су из ове странке.

Коментари 0
Повезане вијести
Милован Бјелица кандидат СДС-а за начелника општине Соколац Милован Бјелица кандидат СДС-а за начелника општине Соколац
Главни одбор: СДС и 9. јануар - услови опстанка Републике Српске Главни одбор: СДС и 9. јануар - услови опстанка Републике Српске
Божовић: Забрана изласка на изборе СДС-у још један корак који води ка укидању Републике Српске Божовић: Забрана изласка на изборе СДС-у још један корак који води ка укидању Републике Ср...
Најчитаније
 • Годишњица смрти Мике Антића - "Ако ти јаве: умро сам, не веруј то не умем“
  9h 4m
  0
 • Требињци уловили сома на Билећком језеру, дужине скоро два метра
  21h 57m
  2
 • У саобраћајној несрећи у Невесињу погинула осамнаестогодишња дјевојка
  7h 35m
  0
 • Хан Пијесак: Прва тракторијада окупила око 20 учесника (ВИДЕО)
  5h 33m
  0
 • Кафе “Пинки” побједник турнира “Коран 2024”
  9h 47m
  0