Slaviša Mazić kandidat SDS za načelnika Vlasenice

24.04.2024. 21:43
0
IZVOR: katera.news

Kandidat Srpske demokratske stranke za načelnika opštine Vlasenica biće Slaviša Mazić, diplomirani inženjer poljoprivrede, odlučeno je večeras na Opštinskom odboru Srpske Demokratske Stranke Vlasenica.

Opština Vlasenica u proteklom periodu bilježi pad razvoja privrede, odlazak mladog stanovništva, promašenih investicija. Opština se zadužuje više puta po istim osnovama. Potrebno je građanima vratiti budžet kako bi se sredstva mnogo bolje koristila. Ali ono što je najbitnije je da građanima vratimo slobodu u svakom dijelu naše Opštine , u svakom segmentu života, bez obzira kojoj naciji, vjeri i političkom opredeljenju pripadali, istakao je predsjednik OO SDS Vlasenica i kandidat za načelnika, Slaviša Mazić.

Mi očekujemo i dogovorili smo saradnju sa opozicionim partijama i u narednom periodu ćemo potpisati sporazum i ozvaničiti podršku Slaviše Mazića kao zajedničkog kandidata opozicije.

Pred nama je period sa puno aktivnosti, a energija koja postoji u Opštinskom odboru kontinuirano već tri godine, zajedno sa podrškom koalicionih partnera i građana, Vlasenica će dobiti novo rukovodstvo.

Komentari 0
Povezane vijesti
Obilježena krsna slava i 34 godine postojanja Srpske demokratske stranke (FOTO) Obilježena krsna slava i 34 godine postojanja Srpske demokratske stranke (FOTO)
Sutra slava SDS-a u Istočnoj Ilidži Sutra slava SDS-a u Istočnoj Ilidži
Djeca iz Leposavića osjetila toplinu doma porodice Đurić iz Vlasenice Djeca iz Leposavića osjetila toplinu doma porodice Đurić iz Vlasenice
Najčitanije
 • Vatrogasci iz Istočnog Sarajeva potresnom porukom oprostili se od mladog kolege
  21h 9m
  0
 • Ubijene dvije osobe, jedna povrijeđena
  9h 38m
  0
 • Dr Vladimir Radović novi specijalista ginekologije i akušerstva u Bolnici „Srbija“
  16h 9m
  6
 • Mostarka ima rak koji je metastazirao, a i suprug joj je teško bolestan: Pomozimo joj u liječenju
  20h 24m
  0
 • Putniče namjerniče, ako prolaziš kroz Ulm svrati na srpsko vojničko groblje
  10h 40m
  1