Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице

24.04.2024. 21:43
0
ИЗВОР: katera.news

Кандидат Српске демократске странке за начелника општине Власеница биће Славиша Мазић, дипломирани инжењер пољопривреде, одлучено је вечерас на Општинском одбору Српске Демократске Странке Власеница.

Општина Власеница у протеклом периоду биљежи пад развоја привреде, одлазак младог становништва, промашених инвестиција. Општина се задужује више пута по истим основама. Потребно је грађанима вратити буџет како би се средства много боље користила. Али оно што је најбитније је да грађанима вратимо слободу у сваком дијелу наше Општине , у сваком сегменту живота, без обзира којој нацији, вјери и политичком опредељењу припадали, истакао је предсједник ОО СДС Власеница и кандидат за начелника, Славиша Мазић.

Ми очекујемо и договорили смо сарадњу са опозиционим партијама и у наредном периоду ћемо потписати споразум и озваничити подршку Славише Мазића као заједничког кандидата опозиције.

Пред нама је период са пуно активности, а енергија која постоји у Општинском одбору континуирано већ три године, заједно са подршком коалиционих партнера и грађана, Власеница ће добити ново руководство.

Коментари 0
Повезане вијести
„Насиље није опција, заједно смо и љепши и јачи“ – поручили ученици власеничке средње школе (ФОТО/ВИДЕО) „Насиље није опција, заједно смо и љепши и јачи“ – поручили ученици власеничке средње школ...
Божовић: Забрана изласка на изборе СДС-у још један корак који води ка укидању Републике Српске Божовић: Забрана изласка на изборе СДС-у још један корак који води ка укидању Републике Ср...
Медији: Суд БиХ одбио жалбу СДС-а на одлуку ЦИК-а Медији: Суд БиХ одбио жалбу СДС-а на одлуку ЦИК-а
Најчитаније
 • Операција Текбир - неуспјели покушај деблокаде Сарајева
  17h 51m
  11
 • “Тражим мужа”: Љепотица из Бањалуке "запалила" друштвене мреже (ФОТО)
  19h 12m
  4
 • Вечерас откривање и освештење споменика породици у Источном Новом Сарајеву
  18h 40m
  0
 • У Источном Новом Сарајеву откривен споменик породици - симбол егзодуса сарајевских Срба (ФОТО)
  6h 44m
  5
 • Земљотрес у БиХ
  10h 48m
  0