Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице

24.04.2024. 21:43
0
ИЗВОР: katera.news

Кандидат Српске демократске странке за начелника општине Власеница биће Славиша Мазић, дипломирани инжењер пољопривреде, одлучено је вечерас на Општинском одбору Српске Демократске Странке Власеница.

Општина Власеница у протеклом периоду биљежи пад развоја привреде, одлазак младог становништва, промашених инвестиција. Општина се задужује више пута по истим основама. Потребно је грађанима вратити буџет како би се средства много боље користила. Али оно што је најбитније је да грађанима вратимо слободу у сваком дијелу наше Општине , у сваком сегменту живота, без обзира којој нацији, вјери и политичком опредељењу припадали, истакао је предсједник ОО СДС Власеница и кандидат за начелника, Славиша Мазић.

Ми очекујемо и договорили смо сарадњу са опозиционим партијама и у наредном периоду ћемо потписати споразум и озваничити подршку Славише Мазића као заједничког кандидата опозиције.

Пред нама је период са пуно активности, а енергија која постоји у Општинском одбору континуирано већ три године, заједно са подршком коалиционих партнера и грађана, Власеница ће добити ново руководство.

Коментари 0
Повезане вијести
Милан Петровић кандидат СДС-а за градоначелника Прњавора Милан Петровић кандидат СДС-а за градоначелника Прњавора
Миличевић: Ако је дебљина новчаника мјера патриотизма онда су људи из власти шампиони Миличевић: Ако је дебљина новчаника мјера патриотизма онда су људи из власти шампиони
Миличевић: Дјелимично ријешен проблем финансирања странке Миличевић: Дјелимично ријешен проблем финансирања странке
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    4h 59m
    0
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    4h 23m
    0
  • Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија Острошког
    19h 7m
    1
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    4h 17m
    0
  • Тржиште половњака: 10 трикова које користе преваранти
    21h 23m
    0