Snežan Obradović najbrži na Uličnoj trci „Modriča 2022”

30.06.2022. 10:11
0
IZVOR: rogatica.ba

Rogatički atletičar Snežan Obradović nastavlja da niže uspjehe.

Proteklog vikenda osvojio je prvo mjesto na Uličnoj trci „Modriča 2022”. Obradović je stazu dugu 5 kilometara istrčao za 17 minuta i 7 sekundi, što je 30 sekundi manje od drugoplasiranog takmičara.

Početkom ovog mjeseca Snežan Obradović je osvojio drugo mjesto na polumaratonu u Zrenjaninu. Taj plasman bio je veliki uspjeh za Obradovića, nakon niza povreda i treninga sa smanjenim kapacitetom.

Trka u Modriči pokazuje da se Obradović vratio u punu formu i spreman je za nova osvajanja.

Snežan Obradović je počeo da se bavi atletikom u osnovnoj školi i već tada osvajao je prva mjesta u državi i šire. Titule prvaka Republike Srpske, Savezne Republike Jugoslavije, a zatim i Srbije su samo dio njegovih brojnih uspjeha.

U 2018. i 2019. godini Snežan je napravio dva velika podviga tako što je za četiri, odnosno tri dana trčeći došao od Rogatice do manastira Ostrog.

Komentari 0
Povezane vijesti
Počela vakcinacija protiv sezonskog gripa u Han Pijesku, Sokocu i Rogatici Počela vakcinacija protiv sezonskog gripa u Han Pijesku, Sokocu i Rogatici
Osmogodišnjoj Mileni iz Rogatice potrebna je pomoć – pozovite 17071! Osmogodišnjoj Mileni iz Rogatice potrebna je pomoć – pozovite 17071!
Saobraćajna nezgoda kod Rogatice: Vozilo završilo na krovu, jedna osoba povrijeđena Saobraćajna nezgoda kod Rogatice: Vozilo završilo na krovu, jedna osoba povrijeđena
Najčitanije
 • Posni kolač sa višnjama i makom
  2h 12m
  0
 • Opština Istočno Novo Sarajevo organizuje podjelu novogodišnjih paketića
  2h 17m
  0
 • Imam poziva da se od lovačkih sekcija prave vojne formacije
  19h 10m
  6
 • Požar na objektu bivšeg hotela Kristal
  18h 22m
  0
 • „Rade, sine, nemoj majke zaboravit...'“
  23h 4m
  1