Снежан Обрадовић најбржи на Уличној трци „Модрича 2022”

30.06.2022. 10:11
0
ИЗВОР: rogatica.ba

Рогатички атлетичар Снежан Обрадовић наставља да ниже успјехе.

Протеклог викенда освојио је прво мјесто на Уличној трци „Модрича 2022”. Обрадовић је стазу дугу 5 километара истрчао за 17 минута и 7 секунди, што је 30 секунди мање од другопласираног такмичара.

Почетком овог мјесеца Снежан Обрадовић је освојио друго мјесто на полумаратону у Зрењанину. Тај пласман био је велики успјех за Обрадовића, након низа повреда и тренинга са смањеним капацитетом.

Трка у Модричи показује да се Обрадовић вратио у пуну форму и спреман је за нова освајања.

Снежан Обрадовић је почео да се бави атлетиком у основној школи и већ тада освајао је прва мјеста у држави и шире. Титуле првака Републике Српске, Савезне Републике Југославије, а затим и Србије су само дио његових бројних успјеха.

У 2018. и 2019. години Снежан је направио два велика подвига тако што је за четири, односно три дана трчећи дошао од Рогатице до манастира Острог.

Коментари 0
Повезане вијести
Велики допринос Рогатичана у активностима Црвеног крста Републике Српске Велики допринос Рогатичана у активностима Црвеног крста Републике Српске
Милица Боровчанин побједник литерарног конкурса “Духовност и савремени човјек” Милица Боровчанин побједник литерарног конкурса “Духовност и савремени човјек”
Акшамија поклонио књиге Народној библиотеци “Војислав Лубарда” Акшамија поклонио књиге Народној библиотеци “Војислав Лубарда”
Најчитаније
 • Лишено слободе лице за којим је расписано 13 потрага
  11h 46m
  0
 • Пронађена дрога у Источној Илиџи
  14h 45m
  0
 • Ухапшен малољетник који је претукао радницу Центра за социјални рад
  6h 16m
  0
 • Обавјештење о прекидима електричне енергије
  16h 45m
  0
 • Соларна олуја ће сутра погодити Земљу
  3h 48m
  0