Sokolac: Besplatni primjerci novina za redovne kupce "Kioska"

21.03.2020. 18:45
0
IZVOR: Srna

Dragana i Draženko Vukojičić, vlasnici Samostalne trgovinske radnje "Kiosk" na Sokocu, dostavljaće redovnim kupcima dnevnih novina po besplatan primjerak na njihovu adresu.
Draženko Vukojičić rekao je
Srni da je dostava besplatna i da su danas dostavili po primjerak dnevnih novina za pet redovnih kupaca.

- Od ponedjeljka ćemo dostavljati bespalatne novine na više adresa i ulaza u stambene zgrade da bi redovni čitaoci, prije svega starije životne dobi, mogli redovno pratiti sve aktuelnosti u vezi sa situacijom prouzrokovanom virusom korona - naveo je Vukojičić.

Za to su, kaže, dobili odobrenje komandanta Opštinskog štaba za varedne situacije opštine Sokolac Milovana Bjelice i šefa Odsjeka komunalne policije opštine Sokolac Bojana Marinkovića, koji su podržali ovaj human gest.

Vukojčić kaže kako vjeruje da će ovaj gest poslužiti kao dobar primjer i ostalim prodavcima novina na kisocima u Srpskoj da bi im omogućili praćenje štampe u vrijeme kada moraju ostajati u kući.

Penzioner Rade Gašević sa Sokoca rekao je da su vlasnici "Kioska" napravili divnu uslugu posebno za starije sugrađane, čije kretanje je ograničeno iz više razloga.

- Zahvaljujući mladim humanitarcima Anji Krsmanović i Svjetlani Rajić, osim besplatnih novina, vlasnik `Kioska` me odvezao po lijekove, koji su mi neophodni jer sam nedavno imao operativni zahvat na srcu - ispričao je Gašević.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sokočani uhapšeni zbog sumnje da su namjeravali policajcima zapaliti vozila Sokočani uhapšeni zbog sumnje da su namjeravali policajcima zapaliti vozila
Uhapšen Sokočanin zbog sumnje da je bacio bombu u dvorište kuće Uhapšen Sokočanin zbog sumnje da je bacio bombu u dvorište kuće
Obilježene 22 godine od smrti Željka Markovića Obilježene 22 godine od smrti Željka Markovića
Najčitanije
  • Prije 32 godine formirana legendarna Srpska garda Ilidža (FOTO)
    23h 2m
    19
  • Preminula djevojčica Helena Gavran - Počivaj u miru, crvenokosa djevojčice!
    13h 29m
    2
  • Kuglof
    10h 23m
    0
  • Božović: Volja naroda se ne može nikakvim pritiscima spriječiti
    18h 27m
    0
  • Intervju sa dr Igorom Lukićem, kandidatom za gradonačelnika Istočnog Sarajeva
    15h 23m
    17