Соколац: Бесплатни примјерци новина за редовне купце "Киоска"

21.03.2020. 18:45
0
ИЗВОР: Срна

Драгана и Драженко Вукојичић, власници Самосталне трговинске радње "Киоск" на Сокоцу, достављаће редовним купцима дневних новина по бесплатан примјерак на њихову адресу.
Драженко Вукојичић рекао је
Срни да је достава бесплатна и да су данас доставили по примјерак дневних новина за пет редовних купаца.

- Од понедјељка ћемо достављати беспалатне новине на више адреса и улаза у стамбене зграде да би редовни читаоци, прије свега старије животне доби, могли редовно пратити све актуелности у вези са ситуацијом проузрокованом вирусом корона - навео је Вукојичић.

За то су, каже, добили одобрење команданта Општинског штаба за варедне ситуације општине Соколац Милована Бјелице и шефа Одсјека комуналне полиције општине Соколац Бојана Маринковића, који су подржали овај хуман гест.

Вукојчић каже како вјерује да ће овај гест послужити као добар примјер и осталим продавцима новина на кисоцима у Српској да би им омогућили праћење штампе у вријеме када морају остајати у кући.

Пензионер Раде Гашевић са Сокоца рекао је да су власници "Киоска" направили дивну услугу посебно за старије суграђане, чије кретање је ограничено из више разлога.

- Захваљујући младим хуманитарцима Ањи Крсмановић и Свјетлани Рајић, осим бесплатних новина, власник `Киоска` ме одвезао по лијекове, који су ми неопходни јер сам недавно имао оперативни захват на срцу - испричао је Гашевић.

Коментари 0
Повезане вијести
Сокочани ухапшени због сумње да су намјеравали полицајцима запалити возила Сокочани ухапшени због сумње да су намјеравали полицајцима запалити возила
Ухапшен Сокочанин због сумње да је бацио бомбу у двориште куће Ухапшен Сокочанин због сумње да је бацио бомбу у двориште куће
Обиљеженe 22 годинe од смрти Жељка Марковића Обиљеженe 22 годинe од смрти Жељка Марковића
Најчитаније
  • Прије 32 године формирана легендарна Српска гарда Илиџа (ФОТО)
    21h 5m
    18
  • Преминула дјевојчица Хелена Гавран - Почивај у миру, црвенокоса дјевојчице!
    11h 32m
    1
  • Куглоф
    8h 26m
    0
  • Божовић: Воља народа се не може никаквим притисцима спријечити
    16h 30m
    0
  • Интервју са др Игором Лукићем, кандидатом за градоначелника Источног Сарајева
    13h 26m
    17