Sokolac: Sutra skraćen rad prodavnica, pekara i mesara

30.04.2020. 13:55
0
IZVOR: SRNA

Opštinski Štab za vanredne situacije Sokolac zabranio je kretanje na području ove opštine u naredna tri dana od 12.00 do 5.00 časova, a sutra je dozvoljen rad samo dragstorima, pekarama i mesarama, i to do 11.30 časova.

Naredba o zabrani kretanja donesena je danas u skladu sa ranijim zaključkom Republičkog štaba za vanredne situacije, prema kojem je zabranjeno kretanje od sutra u podne do subote, 2. maja, u 5.00 časova.

Zabrana kretanja biće na snazi od subote, 2. maja, u podne do nedjelje, 3. maja u 5.00 časova, te ponovo i u nedjelju od 12.00 do ponedjeljka, 4. maja, u 5.00 časova.

Ova mjera, kako je navedeno u naredbi Opštinskog štaba, ne odnosi se na zdravstvene radnike, lica kojima je neophodna zdravstvena pomoć, pripadnike policije, agencija za sprovođenje zakona i organizacija koje vrše javna ovlašćenja, koji su na zadatku, lica koja imaju potvrde i izdate dozvole za kretanje, te domaće i strane prevoznike u drumskom saobraćaju uz potrebnu dokumentaciju.

Drugom naredbom Štaba za vanredne situacije opštine Sokolac, zabranjena je djelatnost u vrijeme trajanja zabrane kretanja svim trgovinskim radnjama, dragstorima, pekarama, auto-mehaničarskim radnjama, auto-praonicama i ostalim zanatskim radnjama lične uslužne djelatnosti, subjektima koji se bave dostavom hrane, pijacama na otvorenom, benzinskim pumpama, poljoprivrednim apotekama i apotekama, osim u hitnim slučajevima kada građani mogu pozvati dežurnu apoteku na broj 066-297-514.

Ovom naredbom predviđeno je da sutra skraćeno mogu da rade samo dragstori, pekare i mesare.

Komentari 0
Povezane vijesti
Održan Forum za bezbjednost opštine Sokolac Održan Forum za bezbjednost opštine Sokolac
Obilježen Dan škole i krsna slava SŠC „Vasilije Ostroški“ Obilježen Dan škole i krsna slava SŠC „Vasilije Ostroški“
Marijana Mijatović kadetski prvak BiH u disciplini vazdušna puška Marijana Mijatović kadetski prvak BiH u disciplini vazdušna puška
Najčitanije
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    23h 2m
    0
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    15h 30m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    21h 3m
    2
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    21h 55m
    1
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    1h 3m
    0