Sportiste iz Istočnog Starog Grada na Zimske olimpijske igre mladih ispratio načelnik Gašanović

16.01.2020. 19:44
0
IZVOR: Istočni Stari Grad

Danas je na Hreši načelnik opštine Bojo Gašanović ugostio sportiste i trenera SK “Mladen Grujić” iz Istočnog Starog Grada, koji su dio tima Bosne i Hercegovine na Zimskim olimpijskim igrama mladih 2020.

Zimske olimpijske igre mladih (YOG2020) će se održati u Lozani u Švajcarskoj od 9. do 22. januara 2020. godine.

Lozana je domaćin trećeg zimskog "YOG2020“ na kojem se očekuje učešće preko 1800 mladih sportista uzrasta od 15 do 18 godina iz više od 70 država svijeta.

Bosnu i Hercegovinu će predstavljati devet sportista koji će braniti bh boje u četiri sporta (alpsko skijanje, biatlon, skijaško trčanje i sankanje), Vesna Pantić i Đorđe Santrač će se takmičiti u kategoriji skijaško trčanje.

- Od devet članova delegacije BiH, iz Istočnog Starog Grada učestuje dvoje izuzetnih omladinaca i sportista, što me veoma raduje lično,ali i kao načelnika ove opštine.
Imamo razlog da budemo ponosni na našu djecu koja svakodnevno promovišu prave vrijednosti, sport i mjesto iz kojeg dolaze. Želim im puno sreće i uspjeha na predstojećem takmičenju”, rekao je Gašanović.

Tokom prijema načelnik je čestitao Pantićevoj i Santraču na ostvarenoj normi i uručio im poklone povodom odlaska na YOG2020“.

Komentari 0
Povezane vijesti
Prva pomoć pružena na vrijeme spašava život na sportskom terenu Prva pomoć pružena na vrijeme spašava život na sportskom terenu
Ronaldo je najplaćeniji sportista, gdje su na listi Jokić i Đoković Ronaldo je najplaćeniji sportista, gdje su na listi Jokić i Đoković
Kako su naši sportisti legendarnim izjavama probili blokadu u zapadnim medijima (FOTO/VIDEO) Kako su naši sportisti legendarnim izjavama probili blokadu u zapadnim medijima (FOTO/VIDEO)
Najčitanije
  • Pronađen zasad marihuane u Palama (FOTO)
    22h 27m
    1
  • Pronađena Anastasija Kaurinović
    16h 44m
    1
  • Super ljudske priče iz Foče: Nemanja Trivun, heroj koji spasava živote
    20h 36m
    0
  • Preminuo prof. dr Darko Kalajdžić
    13h 2m
    0
  • Sjećanje na umjetnicu Katarinu Ivanović
    14h 23m
    0