Srbija ubjedljivo najbolja u grupnoj fazi Evropskog prvenstva

25.08.2021. 22:32
0
IZVOR: Katera

Odbojkašice Srbije večeras su nakon više od dva sata igre savladale reprezentaciju Ruske Federacije u grupnoj fazi Evropskog prvenstva u Beogradu rezultatom 3:2 (25:22, 25:19, 16:25, 24:26, 15:10).

Srpkinje su tako ostvarile svih pet pobjeda u grupnoj fazi i sa pozicije broj 1 u grupi čekaju protivnika u osmini finala Evropskog prvenstva.

Najteži meč u grupnoj fazi bio je večerašnji protiv Rusije, koja je jedina u dosadašnjem toku meče uzela Srbiji dva seta. 

Ipak, odbojkašice Srbije predvođene najboljom igračicom svijeta, Bilećankom, Tijanom Bošković bile su bolje i od Rusije, te su zasluženo grupnu fazu takmičenja završile na prvom mjestu.

Ruskinje će se za bolji plasman u grupi boriti u svom narednom meču grupne faze protiv BiH, dok Srpkinje pauziraju sa utakmicama do nedjelje, kada se nastavlja dalji tok takmičenja.

 

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Vozaču borbenog vozila Vojske Srbije određen pritvor: U nesreći poginulo pet osoba, među kojima i troje djece Vozaču borbenog vozila Vojske Srbije određen pritvor: U nesreći poginulo pet osoba, među k...
Vojno vozilo koje je smrskalo "ford" teže i od autobusa Vojno vozilo koje je smrskalo "ford" teže i od autobusa
Na autobuskoj stanici u Zagrebu ustaški simboli i poruka "Ubi Srbina" Na autobuskoj stanici u Zagrebu ustaški simboli i poruka "Ubi Srbina"
Najčitanije
  • Pogledajte kako danas izgleda Crkva Hrista Spasitelja u Istanbulu koja je pretvorena u džamiju (FOTO/VIDEO)
    21h 19m
    22
  • Foča: Vozilo sletjelo u korito Drine, vozač teško povrijeđen
    21h 6m
    0
  • Trebević postaje centar medicinskog turizma
    15h 16m
    0
  • Vozaču borbenog vozila Vojske Srbije određen pritvor: U nesreći poginulo pet osoba, među kojima i troje djece
    21h 37m
    0
  • U BiH dokaze o plaćenim računima treba čuvati i do deset godina
    22h 22m
    2