Srebrenička odbornica vozilom udarila dijete pa pobjegla?

11.06.2022. 19:02
0
IZVOR: glassrpske.com

U Bratuncu je prije dva dana došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je vozilom udaren dječak, a vozač se udaljio sa mjesta nezgode. Vozač je slobode lišen danas, a dječak se još uvijek bori za život.

Policijski službenici Policijske stanice Srebrenica, 11.6.2022. godine oko 01.55 časova, lišili su slobode lice inicijala Dž.N. iz Srebrenice, zbog krivičnog djela „Ugrožavanje javnog saobraćaja” i „Nepružanje pomoći povrijeđenom licu u saobraćajnoj nezgodi”. 

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su od 9.6.2022. godine tragali za licem koje je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Bratuncu teško povrijedilo maloljetnog pješaka, te napustilo mjesta događaja.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji na dokumentovanju navedenih krivičnih djela, te dostavljanje Izvještaja o počinjenim krivičnim djelima, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijama od izvora bliskih istrazi o ovom slučaju, osoba  je odmah poslije predaje priznala o događaju koji se dogodio u Bratuncu. Zbog zakonske procedure, ista osoba nije mogla biti lišena slobode prije navedenog vremenskog roka u pristiglom saopštenju, prenosi portal Zvornički.

Povrijeđeni dječak iz Bratunca još uvijek se bori za život na UKC “Gradina” Tuzla. Kako su izvijestili novinari Srpskainfo, dječaka su u kanalu pronašli mještani dok je bio bez svijesti.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
Obilježavanje Dana Igmanske brigade Vojske Republike Srpske Obilježavanje Dana Igmanske brigade Vojske Republike Srpske
Teška saobraćajka u Banjaluci, dvije osobe prevezene na UKC Teška saobraćajka u Banjaluci, dvije osobe prevezene na UKC
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    3h 38m
    5
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    22h 10m
    1
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    16h 48m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    17h 20m
    0
  • Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
    22h 53m
    0