Сребреничка одборница возилом ударила дијете па побјегла?

11.06.2022. 19:02
0
ИЗВОР: glassrpske.com

У Братунцу је прије два дана дошло до саобраћајне несреће у којој је возилом ударен дјечак, а возач се удаљио са мјеста незгоде. Возач је слободе лишен данас, а дјечак се још увијек бори за живот.

Полицијски службеници Полицијске станице Сребреница, 11.6.2022. године око 01.55 часова, лишили су слободе лице иницијала Џ.Н. из Сребренице, због кривичног дјела „Угрожавање јавног саобраћаја” и „Непружање помоћи повријеђеном лицу у саобраћајној незгоди”. 

Полицијски службеници Полицијске управе Зворник су од 9.6.2022. године трагали за лицем које је у саобраћајној незгоди која се догодила у Братунцу тешко повриједило малољетног пјешака, те напустило мјеста догађаја.

О свему наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина који је наложио предузимање свих мјера и радњи на документовању наведених кривичних дјела, те достављање Извјештаја о почињеним кривичним дјелима, саопштено је из Полицијске управе Зворник.

Према незваничним информацијама од извора блиских истрази о овом случају, особа  је одмах послије предаје признала о догађају који се догодио у Братунцу. Због законске процедуре, иста особа није могла бити лишена слободе прије наведеног временског рока у пристиглом саопштењу, преноси портал Зворнички.

Повријеђени дјечак из Братунца још увијек се бори за живот на УКЦ “Градина” Тузла. Како су извијестили новинари Српскаинфо, дјечака су у каналу пронашли мјештани док је био без свијести.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Тешка саобраћајка у Бањалуци, двије особе превезене на УКЦ Тешка саобраћајка у Бањалуци, двије особе превезене на УКЦ
Сарајево: Повријеђена три лица, побјегао возач који је изазвао удес Сарајево: Повријеђена три лица, побјегао возач који је изазвао удес
Двије жене тешко повријеђене у саобраћајној незгоди у Сумбуловцу Двије жене тешко повријеђене у саобраћајној незгоди у Сумбуловцу
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    6h 55m
    0
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    6h 19m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    4h 34m
    10
  • Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија Острошког
    21h 3m
    1
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    6h 13m
    0