Srebrna plaketa opštini Istočna Ilidža za uspješnu saradnju sa Fondacijom „Mozaik“

21.02.2023. 09:12
1
IZVOR: katera.news

Godišnja konferencija Fondacije „Mozaik“, održana 15. februara u Sarajevu, okupila je 200 predstavnika privatnog, razvojnog i javnog sektora, a tema ovogodišnje konferencije odnosila se na kreiranje prilika za profesionalni uspjeh mladih koji žele ostati u BiH.

Na konferenciji je proslavljeno i 15 godina postojanja Omladinske banke, a opštini Istočna Ilidža dodijeljena je srebrna plaketa za šest godina uspješne saradnje.

- Tokom šest godina Opština i Omladinska banka zajedno su realizovale 28 projekata, ukupne vrijednosti 68.199 KM, u kojima je učestvovalo 463 mladih - saopštili su iz ove opštine.

U ime opštine Istočna Ilidža konferenciji su prisustvovali zamjenik načelnika Miroslav Lučić i načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Bojan Dragić.

  • Slika
  • Slika

Foto: Fejsbuk/ Opština Istočna Ilidža

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Jo 21.02.2023. 09:26
    Čestitamo samo još da regulišete saobraćaj u naselju "soko" boračko naselje da ova naša djeca bezbjedno mogu odlaziti u školu i ostali građani slobodno izlaze iz zgrada jer kroz pasaže jure vozila.molim vas ili zabranu za vozila ili ležeći - da uspori.hvala
Povezane vijesti
Božović: Glasati odgovorno i pošteno za tim koji je u Istočnu Ilidžu doveo privrednike i nova radna mjesta Božović: Glasati odgovorno i pošteno za tim koji je u Istočnu Ilidžu doveo privrednike i no...
Od danas nedjelja neradni dan u Istočnoj Ilidži Od danas nedjelja neradni dan u Istočnoj Ilidži
Marinko Božović i Matija Bećković svečano otvorili Galeriju „Žarko Vidović“ (FOTO) Marinko Božović i Matija Bećković svečano otvorili Galeriju „Žarko Vidović“ (FOTO)
Najčitanije
  • Preminula djevojčica Helena Gavran - Počivaj u miru, crvenokosa djevojčice!
    15h 34m
    2
  • Božović: Volja naroda se ne može nikakvim pritiscima spriječiti
    20h 32m
    0
  • Kuglof
    12h 28m
    0
  • Intervju sa dr Igorom Lukićem, kandidatom za gradonačelnika Istočnog Sarajeva
    17h 28m
    17
  • Težak sudar đačkog autobusa i automobila
    2h 2m
    0