Srpska i Srbija imaju velike turističke potencijale

11.04.2022. 10:41
0
IZVOR: Srna

Republika Srpska i Srbija imaju velike turističke potencijale i brojna mjesta za savršen odmor, rekla je direktor Turističke organizacije Srbije Marija Labović.

Labovićeva je istakla da je na turističkim radnicima da to na pravi način predoče i onima koji za Drinu i sve što se nalazi s obje njene strane nikada nisu čuli.

- Novi vizuelni identitet Turističke organizacije Republike Srpske i promotivni video koji je osvojio sve prestižne nagrade na svjetskim i međunarodnim festivalima potvrđuju naše mišljenje da Srpska ima šta da ponudi i da se na tome sistematski i kvalitetno radi - rekla je Labovićeva za Glas Srpske.

Labovićeva je ukazala da je pandemija virusa korona promijenila navike turista, da je i dalje veliko interesovanje za odmor u prirodi, aktivan odmor, avanture, i to adrenalinske.

Ona smatra da su turistički vaučeri koje Srbija ima godinama, a imala ih je i Srpska u pandemiji, odličan primjer poboljšanja prometa i promocije domaćih destinacija. "Trebalo bi da to bude stalna praksa", ocijenila je Labovićeva.

Komentari 0
Povezane vijesti
Džudisti iz Srpske digli glas protiv aktuelnog rukovodstva Džudisti iz Srpske digli glas protiv aktuelnog rukovodstva
Do aprila prijedlog za obavezno služenje vojnog roka u Srbiji Do aprila prijedlog za obavezno služenje vojnog roka u Srbiji
Godišnjica sramne arbitraže za Dobrinju Godišnjica sramne arbitraže za Dobrinju
Najčitanije
  • Godišnjica sramne arbitraže za Dobrinju
    17h 0m
    0
  • „Dom invest“ gradi dom za vas
    14h 29m
    0
  • Paljani na pokloničkom putovanju u manastir Hilandar
    8h 43m
    0
  • Džudisti iz Srpske digli glas protiv aktuelnog rukovodstva
    13h 47m
    0
  • Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
    4h 55m
    0