Српска и Србија имају велике туристичке потенцијале

11.04.2022. 10:41
0
ИЗВОР: Srna

Република Српска и Србија имају велике туристичке потенцијале и бројна мјеста за савршен одмор, рекла је директор Туристичке организације Србије Марија Лабовић.

Лабовићева је истакла да је на туристичким радницима да то на прави начин предоче и онима који за Дрину и све што се налази с обје њене стране никада нису чули.

- Нови визуелни идентитет Туристичке организације Републике Српске и промотивни видео који је освојио све престижне награде на свјетским и међународним фестивалима потврђују наше мишљење да Српска има шта да понуди и да се на томе систематски и квалитетно ради - рекла је Лабовићева за Глас Српске.

Лабовићева је указала да је пандемија вируса корона промијенила навике туриста, да је и даље велико интересовање за одмор у природи, активан одмор, авантуре, и то адреналинске.

Она сматра да су туристички ваучери које Србија има годинама, а имала их је и Српска у пандемији, одличан примјер побољшања промета и промоције домаћих дестинација. "Требало би да то буде стална пракса", оцијенила је Лабовићева.

Коментари 0
Повезане вијести
Траже веће плате за просвjeтаре, културњаке и раднике у правосуђу Траже веће плате за просвjeтаре, културњаке и раднике у правосуђу
Фонд здравственог осигурања Српске тражи кредит од 100 милиона КМ Фонд здравственог осигурања Српске тражи кредит од 100 милиона КМ
Српска за годину дана "изгубила" више мањих општина Српска за годину дана "изгубила" више мањих општина
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    7h 58m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    9h 13m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    15h 4m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    13h 31m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    15h 23m
    0