Stambeno zbrinuta višečlana porodica iz Istočnog Starog Grada

25.07.2024. 14:06
1
IZVOR: katera.news

Porodici Ćodo iz opštine Istočni Stari Grad danas su uručeni ključevi od kuće, koju je za potrebe zbrinjavanja ove porodice kupila i dala na korištenje ova opština.

Kako su naveli iz opštine Istočni Stari Grad, iskazana je potreba da šest članova ove porodice, od kojih su četvoro djeca, imaju svoj dom i pristojne uslove za život i odrastanje.

Ključeve su uručili predsjednik Skupštine opštine Istočni Stari Grad Vladimir Cincar i zamjenik načelnika opštine Istočni Stari Grad Njegoš Plakalović, a u ime porodice ključeve je primila Ljiljana Ćodo.

Današnjem događaju, kako su podsjetili iz opštine Istočni Stari Grad, prethodila je procedura donošenja skupštinske odluke za pomoć porodici Ćodo.

Načelnik ove opštine Bojo Gašanović istakao je da je u cilju zadržavanja stanovništva, posebno mladih ljudi i djece, potrebno uložiti napore da se stvore najbolji mogući uslovi za zadovoljavanje osnovnih životnih potreba, ali kako dodaje, i više od toga u budućem vremenu.

- Srećni smo kada imamo velike i zdrave porodice i kao društvena zajednica dužni smo da ih podržavamo kao što smo radili u vremenu koje je iza nas -  rekao je Gašanović.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Xx 26.07.2024. 10:22
    Hvala svima koji su ucestvovali u realizaciji ovoga humanog djela.Samo nastavite........
Povezane vijesti
Uroš Gutić i Emina Alagić pobjednici ulične trke na pet kilometara Uroš Gutić i Emina Alagić pobjednici ulične trke na pet kilometara
Plan redukcije vode za nedjelju, 8. septembar Plan redukcije vode za nedjelju, 8. septembar
Na Sokocu i u Istočnom Starom Gradu sutra obilježavanje dana Treće sarajevske pješadijske brigade Na Sokocu i u Istočnom Starom Gradu sutra obilježavanje dana Treće sarajevske pješadijske br...
Najčitanije
  • Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO)
    13h 8m
    0
  • Plan redukcije vode za nedjelju, 8. septembar
    5h 31m
    6
  • Preminuo Slavo Kukić
    10h 4m
    1
  • U Istočnom Novom Sarajevu danas privremena obustava saobraćaja
    13h 1m
    0
  • Na Sokocu i u Istočnom Starom Gradu sutra obilježavanje dana Treće sarajevske pješadijske brigade
    12h 52m
    0