Stanić: Jedna od kvalitetnijih utakmica u proljećnom dijelu

22.04.2024. 17:38
0
IZVOR: sportdc.net

Fudbaleri Slavije su u 26. kolu m:tel Prve lige Republike Srpske savladali Borac u Kozarskoj Dubici 2:1.

Slavija je tako ostvarila prvu gostujuću pobjedu u sezoni i što je još nevjerovatnije postigla tek svoj prvi gol na strani još od avgusta i utakmice protiv Veleža u Nevesinju u 3. kolu.

- Čini mi se jedna od kvalitetnijih utakmica koju smo mi odigrali u ovom proljećnom dijelu. Dobar protivnik, mi smo adekvatno odgovorili. Uradili smo ono šo što smo došli, a to su bodovi. Ekipa Borca je sastavljena od jako dobrih i kvalitetnih igrača, dobro vođena od kolege Starčevića i vidi se u proljećnom dijelu da je to potpuno drugačija ekipa od jesenas. Mi smo došli ovdje da napravimo jedan rezultatski brejk, koji nam je u ovoj našoj teškoj situaciji trebao. Momci su uradili ono što smo se spremali. Ovakvo suđenje je potrebno Prvoj ligi Republike Srpske i ja se nadam da će i do kraja sezone biti ovako, u duhu fer-pleja - rekao je Momo Stanić nakon utakmice u Kozarskoj Dubici, prenosi „sportdc.net“.

Trener Borca, Slobodan Starčević žali što nekoliko dobrih prilika nije "maskiralo" individualne greške iz kojih su pali golovi i nada se da ovaj domaći poraz neće koštati njegovu ekipu u borbi za opstanak.

- Čestitam igračima Slavije na tri boda. Mi  kroz kvalitetniju igru i more kreiranih šansi nismo uspjeli da iznivelišemo to što smo napravili na individualnim greškama. Nadam se da ovaj poraz neće dovesti u pitanje naš prvoligaški status i borbu za opstanak, jer se sada povećava broj klubova koji apliciraju za tešku borbu koja će biti do kraja u toku - rekao je Slobodan Starčević.

Slavija u srijedu na svom stadionu čeka Drinu, dok Borac ide u Modriču.

Komentari 0
Povezane vijesti
Stanić: Zadovoljstvo je ponovo biti u Slaviji Stanić: Zadovoljstvo je ponovo biti u Slaviji
Momčilo Stanić na klupi Slavije Momčilo Stanić na klupi Slavije
Slavija na krilima Erića i Gojkovića do tri važna boda Slavija na krilima Erića i Gojkovića do tri važna boda
Najčitanije
  • Preminula Vera Grgić
    18h 19m
    0
  • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
    19h 3m
    0
  • Vaskrsi vaskrsle srpske vojske
    23h 8m
    0
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    23h 12m
    2
  • Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
    8h 39m
    0