Stanić prezadovoljan igrom protiv Jahorine

16.10.2024. 14:25
0
IZVOR: sportdc.net

Košarkaši Slavije su u prvom kolu prvenstva BiH savladali Jahorinu 88:84 i tako potvrdili da su tokom ljeta izuzetno kvalitetno radili.

Prezadovoljan izdanjem ekipe je i trener Srđan Stanić, koji je dobio baš ono što je želio od svoje ekipe, trku, energiju i borbenost.

- Mogu reći da sam prezadovoljan onim što smo odigrali. Bila je ovo jako dobra utakmica, a momci su imali odličnu energiju, pristup i koncentraciju većim dijelom meča. Čak, mogu reći da smo možda bili i bolji nego što to rezultat pokazuje. Prelako smo ispuštali dvocifreno stečenu prednost i dozvoljavali protivniku da se vrati u egal. Raduje me što smo pokazali protiv izuzetno jakog protivnika kakav je Jahorina kakva smo ekipa. Oni su izuzetan tim koji ima nekoliko ozbiljnih individualaca  rekao je Srđan Stanić i dodao:

- Vidim i da ima dosta prostora za napredak. Jer, mi smo postigli 88 poena, a da smo pri tome imali jako loš procenat šuta za tri poena. Pogodili smo tek tri trojke za čitavu utakmicu, 12%, a ja znam da smo mi i odlična šuterska ekipa i da to može mnogo bolje. Tako da, imamo još dosta prostora za napredak i vjerujem da ćemo to dokazati kroz sezonu.

Slavija nastavlja sa teškim rasporedom na startu sezone. Biće ponovo domaćini, ali u goste im stiže ABA 2 ligaš, Široki.

Komentari 0
Povezane vijesti
Jahorina bolja od Radničkog na premijeri pred svojom publikom Jahorina bolja od Radničkog na premijeri pred svojom publikom
Mladi košarkaš Slavije karijeru nastavlja u Megi Mladi košarkaš Slavije karijeru nastavlja u Megi
Slavija u komšijskom okršaju bolja od Sparsa Slavija u komšijskom okršaju bolja od Sparsa
Najčitanije
  • Sa tržišta BiH se povlači argeta pašteta čiji je rok 10. septembar 2027. godine
    17h 45m
    0
  • Roditelj gađao flašom direktora škole zato što nije mogao da doveze dijete do same škole!?
    19h 22m
    0
  • Bora Stanković - "Slikar" prolaznosti života i ljudske tragike
    18h 16m
    0
  • SIPA uhapsila pet osoba
    22h 38m
    0
  • Krađa građevinskog materijala u Istočnoj Ilidži
    20h 43m
    0