Stanišić: Vrijeme je za obraz, otjerajmo đon

13.08.2022. 19:38
3
IZVOR: srpskainfo.com

Slučaj Andree Dorić i njenog bahatog priznanja da je politička podobnost ključ za uspjeh ne smije da bude još jedan u nizu - tri dana priče i pojeo vuk magarca. Na ovom moramo zajedno da istrajemo, jer je upravo ta bahatost razlog zbog kojeg gubimo Republiku Srpsku.

Ovako je Miloš Stanišić, član bijeljinskog odbora PDP i donedavni odbornik u Gradu Bijeljina prokomentarisao slučaj priznanja poslanika Socijalističke partije u NSRS Andree Dorić da je na poziciju izvršnog direktora Puteva Srpske i u Upravni odbor Agencije za posredničke, informatičke i finansijske usluge Republike Srpske, iako je bila redovna konkursna procedura, imenovana „jer je imala podršku partije“.

- Podsjećam da je Dorićeva prvenstveno poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, institucije kojoj bi od januara 1992. trebalo da se poklonimo svaki dan. Što više puta preslušate tu njenu izjavu shvatite da su obezvrijedili sve, pa i našu veliku Narodnu skupštinu. Vrijeme je da vratimo čast i dostojanstvo u Republici Srpskoj, da više ne vladaju ljudi kojima je obraz – đon, da otvorimo prostor i za ljude koji nemaju političku podobnost, već struku, znanje i odanost Republici Srpskoj, a ne isključivo partijskom šefu - rekao je Stanišić.

Komentari 3
  • Generic placeholder image
    Krle 14.08.2022. 11:09
    Ovi iz PDP-a našli se da pridikuju o stranačkom zapošljavanju. Pa oni su kolovođe takvog načina zapošljavanja, u MIP BiH ogromna većina zaposlenih su dobili posao preko stranke i Igora Crnadka. To su činjenice koje se mogu provjeriti, pojedini likovi sa kupljenim diplomama se uhljebili čak kao savjetnici u ambasadama BiH.
  • Generic placeholder image
    Mirce 14.08.2022. 09:09
    Samo je rekla ono sto svi, apsolutno, znamo i zivimo sa tim goooodinamaaa i nista se ne mijenja. A ti momcino ako hoces rascisti svoje redove, daj primjer, a ne ovako par dana pred izbore sa megalomanskim "bajkama" za sabiranje glasova!
  • Generic placeholder image
    Bruka 14.08.2022. 08:52
    A vi iz pdp-a ste odraz postenja, samo pljujte jedni na druge... Imate li ikakav program da nama sitnoj buraniji koja preživljava jedva ponudite da mozemo malo zaraditi koji dinar iki cete samo vi sto ste blizu vatre se ogrijati?
Povezane vijesti
Opozicija iz Republike Srpske za tehničke izmjene izbornog zakona Opozicija iz Republike Srpske za tehničke izmjene izbornog zakona
Poslanici opozicije traže izjašnjenje NSRS o Prijedlogu Zakona o organizaciji tržišta vina u BiH Poslanici opozicije traže izjašnjenje NSRS o Prijedlogu Zakona o organizaciji tržišta vina u...
Dodik podržava Vučićev miting, Trivićevoj zahvalio „što je razbila PDP” Dodik podržava Vučićev miting, Trivićevoj zahvalio „što je razbila PDP”
Najčitanije
  • Partizan mijenja ime!
    18h 46m
    4
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    1h 51m
    0
  • Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
    23h 19m
    0
  • Uhapšen Gruzijac zbog pljačke dva miliona maraka u Banjaluci
    20h 53m
    3
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    1h 58m
    0