Станишић: Вријеме је за образ, отјерајмо ђон

13.08.2022. 19:38
3
ИЗВОР: srpskainfo.com

Случај Андрее Дорић и њеног бахатог признања да је политичка подобност кључ за успјех не смије да буде још један у низу - три дана приче и појео вук магарца. На овом морамо заједно да истрајемо, јер је управо та бахатост разлог због којег губимо Републику Српску.

Овако је Милош Станишић, члан бијељинског одбора ПДП и донедавни одборник у Граду Бијељина прокоментарисао случај признања посланика Социјалистичке партије у НСРС Андрее Дорић да је на позицију извршног директора Путева Српске и у Управни одбор Агенције за посредничке, информатичке и финансијске услуге Републике Српске, иако је била редовна конкурсна процедура, именована „јер је имала подршку партије“.

- Подсјећам да је Дорићева првенствено посланик у Народној скупштини Републике Српске, институције којој би од јануара 1992. требало да се поклонимо сваки дан. Што више пута преслушате ту њену изјаву схватите да су обезвриједили све, па и нашу велику Народну скупштину. Вријеме је да вратимо част и достојанство у Републици Српској, да више не владају људи којима је образ – ђон, да отворимо простор и за људе који немају политичку подобност, већ струку, знање и оданост Републици Српској, а не искључиво партијском шефу - рекао је Станишић.

Коментари 3
  • Generic placeholder image
    Krle 14.08.2022. 11:09
    Ovi iz PDP-a našli se da pridikuju o stranačkom zapošljavanju. Pa oni su kolovođe takvog načina zapošljavanja, u MIP BiH ogromna većina zaposlenih su dobili posao preko stranke i Igora Crnadka. To su činjenice koje se mogu provjeriti, pojedini likovi sa kupljenim diplomama se uhljebili čak kao savjetnici u ambasadama BiH.
  • Generic placeholder image
    Mirce 14.08.2022. 09:09
    Samo je rekla ono sto svi, apsolutno, znamo i zivimo sa tim goooodinamaaa i nista se ne mijenja. A ti momcino ako hoces rascisti svoje redove, daj primjer, a ne ovako par dana pred izbore sa megalomanskim "bajkama" za sabiranje glasova!
  • Generic placeholder image
    Bruka 14.08.2022. 08:52
    A vi iz pdp-a ste odraz postenja, samo pljujte jedni na druge... Imate li ikakav program da nama sitnoj buraniji koja preživljava jedva ponudite da mozemo malo zaraditi koji dinar iki cete samo vi sto ste blizu vatre se ogrijati?
Повезане вијести
Опозиција из Републике Српске за техничке измјене изборног закона Опозиција из Републике Српске за техничке измјене изборног закона
Посланици опозиције траже изјашњење НСРС о Приједлогу Закона о организацији тржишта вина у БиХ Посланици опозиције траже изјашњење НСРС о Приједлогу Закона о организацији тржишта вина у...
Додик подржава Вучићев митинг, Тривићевој захвалио „што је разбила ПДП” Додик подржава Вучићев митинг, Тривићевој захвалио „што је разбила ПДП”
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    11h 11m
    11
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    9h 55m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    1h 39m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    4h 40m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    22h 22m
    0