Stevanović uspješno iskoristio pruženu šansu na golu Slavije

26.03.2021. 18:53
0
IZVOR: Sportdc.net

Slavija iz Istočnog Sarajeva je u drugi dio sezone ušla sa novim golmanskim parom. Nakon što je standardna jedinica i zamjenik kapitena, Ivan Trifković, odlučio da se povuče iz fudbala, Slavija je ostala na samo jednom golmanu, Vojinu Saviću, koji je od ljetos na pozajmici iz Zrinjskog. 

Tražilo se drugo rješenje na toj poziciji, a izbor je pao na Stefana Stevanovića, koji se pojavio zimus na treninzima, a onda i potpisao ugovor sa Sokolovima. Savić je branio na otvaranju proljeća protiv Slobode, ali se onda povrijedio, te je naredne dvije utakmice na golu bio Stevanović, i čuvao je svoj gol fantastično, te je i protiv Borca u Kozarskoj Dubici i protiv Željezničara u Istočnom Sarajevu, gdje je odbranio penal Bojanu Markoviću, bio ponajbolji pojedinac u ekipi Zorana Erbeza.

- Zadovoljan sam sa svojim učinkom u prethodna dva kola. Nadam se da će se samo tako i nastaviti. Iskreno, nisam se nadao da ću tako brzo stati na gol. Ali, eto, dogodilo se šta se dogodilo, a ja sam bio u dobrom treningu i potpuno spreman da u svakom trenutku stanem na gol- kaže nam Stefan Stevanović.

U Slaviju je stigao zimus iz šabačke Mačve. Prethodno je ovaj rođeni Nevesinjac nastupao za nevesinjski Velež, Čapljinu i Vojvodinu.

- Do kontakta sa Slavijom je došlo preko mog menadžera. Znao sam da dolazim u veliki klub, koji se posljednjih godina nalazi u krizi, ali iskreno se nadam da će se Slavija vratiti na pravi put. Sredina je odlična, treneri i igrači su me prihvatili super, i to mi je dalo motiv za bolji rad. Želja mi je da sa dobrim rezultatima okončamo ovu polusezonu. Radimo odlično na treninzima i ne sumnjam da će i u nastavku sezone biti pozitivni rezultati po nas- ističe Stevanović.

Slaviju za vikend očekuje gostovanje kod Jedinstva iz Brčkog, ekipe koja se bori za opstanak u prvoligaškom društvu.

- Idemo na teško gostovanje. Bodovi su od velikog značaja i nama i domaćinima. Ali, mi idemo na put spremni i sa željom da ostvarimo što bolji rezultat, kako bismo malo rasterećenije ušli u nastavak polusezone.

Komentari 0
Povezane vijesti
Saradnja Zvezde i Slavije: Jedan od najvećih trenutaka za 116 godina postojanja Saradnja Zvezde i Slavije: Jedan od najvećih trenutaka za 116 godina postojanja
Timotija i Kovač na probi u AIK-u Timotija i Kovač na probi u AIK-u
Stanić: Jedna od kvalitetnijih utakmica u proljećnom dijelu Stanić: Jedna od kvalitetnijih utakmica u proljećnom dijelu
Najčitanije
  • Sjećanje na ubijene civile u selu Presjenica
    11h 15m
    5
  • Održan sastanak sa predstavnicima Doma zdravlja – Nagomilane probleme hitno rješavati!
    13h 1m
    1
  • Građani iseljavaju, Dodik bi da im "mijenja svijest"
    11h 23m
    0
  • Sutra Ivanjdan
    11h 7m
    0
  • Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku
    3h 2m
    0