Стевановић успјешно искористио пружену шансу на голу Славије

26.03.2021. 18:53
0
ИЗВОР: Sportdc.net

Славија из Источног Сарајева је у други дио сезоне ушла са новим голманским паром. Након што је стандардна јединица и замјеник капитена, Иван Трифковић, одлучио да се повуче из фудбала, Славија је остала на само једном голману, Војину Савићу, који је од љетос на позајмици из Зрињског. 

Тражило се друго рјешење на тој позицији, а избор је пао на Стефана Стевановића, који се појавио зимус на тренинзима, а онда и потписао уговор са Соколовима. Савић је бранио на отварању прољећа против Слободе, али се онда повриједио, те је наредне двије утакмице на голу био Стевановић, и чувао је свој гол фантастично, те је и против Борца у Козарској Дубици и против Жељезничара у Источном Сарајеву, гдје је одбранио пенал Бојану Марковићу, био понајбољи појединац у екипи Зорана Ербеза.

- Задовољан сам са својим учинком у претходна два кола. Надам се да ће се само тако и наставити. Искрено, нисам се надао да ћу тако брзо стати на гол. Али, ето, догодило се шта се догодило, а ја сам био у добром тренингу и потпуно спреман да у сваком тренутку станем на гол- каже нам Стефан Стевановић.

У Славију је стигао зимус из шабачке Мачве. Претходно је овај рођени Невесињац наступао за невесињски Вележ, Чапљину и Војводину.

- До контакта са Славијом је дошло преко мог менаџера. Знао сам да долазим у велики клуб, који се посљедњих година налази у кризи, али искрено се надам да ће се Славија вратити на прави пут. Средина је одлична, тренери и играчи су ме прихватили супер, и то ми је дало мотив за бољи рад. Жеља ми је да са добрим резултатима окончамо ову полусезону. Радимо одлично на тренинзима и не сумњам да ће и у наставку сезоне бити позитивни резултати по нас- истиче Стевановић.

Славију за викенд очекује гостовање код Јединства из Брчког, екипе која се бори за опстанак у прволигашком друштву.

- Идемо на тешко гостовање. Бодови су од великог значаја и нама и домаћинима. Али, ми идемо на пут спремни и са жељом да остваримо што бољи резултат, како бисмо мало растерећеније ушли у наставак полусезоне.

Коментари 0
Повезане вијести
Сарадња Звезде и Славије: Један од највећих тренутака за 116 година постојања Сарадња Звезде и Славије: Један од највећих тренутака за 116 година постојања
Тимотија и Ковач на проби у АИК-у Тимотија и Ковач на проби у АИК-у
Станић: Једна од квалитетнијих утакмица у прољећном дијелу Станић: Једна од квалитетнијих утакмица у прољећном дијелу
Најчитаније
  • Дизел и бензин поскупљују, eво за колико
    23h 24m
    0
  • Оптужено 15 физичких и шест правних лица због трговине дипломама
    18h 16m
    4
  • Бура одувала двоје туриста са плаже на околно острво
    12h 41m
    0
  • TECHNO MIN запошљава: Продавач IT опреме
    18h 48m
    1
  • Теодора Чанчар најмлађа беба у Фочи
    20h 57m
    0