Strahinja Erić po drugi put zaredom najbolji sportista opštine Pale

03.03.2022. 20:38
0
IZVOR: Katera

Za najboljeg sportistu opštine Pale za 2021. godinu, a po drugi put zaredom, izabran je nordijac i član Ski kluba "Istočno Sarajevo" Strahinja Erić.

Erić je titulu najboljeg sportiste opštine Pale ponio po drugi put u karijeri, a kruna njegovog dosadašnjeg rada i truda bile su Zimske olimpijske igre u Pekingu, sa kojih se nedavno vratio.

Strahinja nastavlja vrijedno da trenira i radi, a velika podrška stigla mu je zasluženo večeras od opštine Pale, koja cijeni njegov trud i zalaganje.

Erić je nedavno, po povratku sa ZOI u Pekingu, osvojio zlatnu medalju na Balkanskom kupu na Ravnoj Gori.

Slika

 

On je izjavio novinarima da će mu mnogo značiti u budućnosti što je ponovo izabran za sportistu opštine, drugu godinu zaredom.

Istakao je da svojim najvećim rezultatom smatra učešće na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu, gdje je osvojio 52. mjesto.

Drugo mjesto na Izboru sportiste opštine Pale pripalo je njegovoj koleginici, članu Smučarskog kluba "Romanija" iz Pala Sanji Kusmuk, dok je trećeplasirani bio reprezentativac BiH u alpskom skijanju i član Smučarskog kluba "Jahorina" iz Pala Marko Šljivić.

Najuspješnija sportska ekipa je Smučarski klub "Romanija", a najuspješniji trener Dražen Subotić iz Džudo kluba "Romanija". 

Najbolji sportski radnik je Stefan Abula iz Džiu-džicu kluba "Jahorina":

U kategoriji sportista invalida i lica sa posebnim potrebama najbolji je bio Njegoš Mihajlović iz Udruženja "Sunce".

Smučarski klub "Romanija" ove godine kandidovao je sportskog radnika Veljka Tanića, koji je nedavno preminuo, a njegovoj porodici uručeno je posthumno priznanje za doprinos sportu u Palama.

Takođe, posebno priznanje uručeno je i bh. paraolimpijcu Jovici Goreti, koji se trenutno nalazi na Zimskim paraolimpijskim igrama u Pekingu.

Komentari 0
Povezane vijesti
Vaskršnja tucijada u Palama Vaskršnja tucijada u Palama
Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima
Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO) Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO)
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    21h 48m
    13
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    20h 32m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    15h 17m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    12h 16m
    0
  • Momčilo Gavrić, dječak hrabrog srca u vojničkom odijelu
    12h 22m
    0