Sutra humanitarni koncert za Miloša Božovića u Vojkovićima

17.03.2023. 16:37
0
IZVOR: katera.news

Centar za kulturu i informisanje Istočna Ilidža u saradnji sa KUD-om „Bratstvo“ iz Vojkovića sutra organizuje humanitarni koncert „Igrajmo za Miloša“ za našeg sugrađanina Miloša Božovića.

Na koncertu će učestvovati SKUD „Boško Vujadin“ Kasindo, KUD „Slavija“ Istočno Novo Sarajevo, KUD „Jahorina“ Trnovo, AKUD „Mirko Srdetić“ Podgorica, KUDŽ „Bratstvo“ Subotica, KUD „Branko Radičević“ Sirig, KUD „Dr Đorđe Natošević“ Novi Slankamen, KUD „Sarvaž“ Osijek i KUD „Zora“ Betina.

Koncert će se održati u dvorani Osnovne škole "Aleksa Šantić" u Vojkovićima u Istočnoj Ilidža sa početkom u 18.00 časova.

Kutije za dobrovoljne priloge biće postavljene na ulazu u dvoranu, a sav prikupljeni novac biće usmjeren za Miloševo liječenje.

Komentari 0
Povezane vijesti
Mladi uređivali teren za odbojku na pijesku i nekropolu stećaka Mladi uređivali teren za odbojku na pijesku i nekropolu stećaka
Održan veličanstveni koncert sjećanja na upokojene članove SPD „Sloga“ (FOTO) Održan veličanstveni koncert sjećanja na upokojene članove SPD „Sloga“ (FOTO)
Večeras humanitarni koncert sjećanja na upokojene članove SPD „Sloga“ Večeras humanitarni koncert sjećanja na upokojene članove SPD „Sloga“
Najčitanije
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    12h 6m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    13h 21m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    19h 12m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    17h 39m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    19h 31m
    0