Сутра хуманитарни концерт за Милоша Божовића у Војковићима

17.03.2023. 16:37
0
ИЗВОР: katera.news

Центар за културу и информисање Источна Илиџа у сарадњи са КУД-ом „Братство“ из Војковића сутра организује хуманитарни концерт „Играјмо за Милоша“ за нашег суграђанина Милоша Божовића.

На концерту ће учествовати СКУД „Бошко Вујадин“ Касиндо, КУД „Славија“ Источно Ново Сарајево, КУД „Јахорина“ Трново, АКУД „Мирко Срдетић“ Подгорица, КУДЖ „Братство“ Суботица, КУД „Бранко Радичевић“ Сириг, КУД „Др Ђорђе Натошевић“ Нови Сланкамен, КУД „Сарваж“ Осијек и КУД „Зора“ Бетина.

Концерт ће се одржати у дворани Основне школе "Алекса Шантић" у Војковићима у Источној Илиџа са почетком у 18.00 часова.

Кутије за добровољне прилоге биће постављене на улазу у дворану, а сав прикупљени новац биће усмјерен за Милошево лијечење.

Коментари 0
Повезане вијести
Млади уређивали терен за одбојку на пијеску и некрополу стећака Млади уређивали терен за одбојку на пијеску и некрополу стећака
Одржан величанствени концерт сјећања на упокојене чланове СПД „Слога“ (ФОТО) Одржан величанствени концерт сјећања на упокојене чланове СПД „Слога“ (ФОТО)
Вечерас хуманитарни концерт сјећања на упокојене чланове СПД „Слога“ Вечерас хуманитарни концерт сјећања на упокојене чланове СПД „Слога“
Најчитаније
  • Оклопна возила ЕУФОР-а на подручју Пала и Источног Сарајева
    18h 2m
    3
  • Грађани траже помоћ због змија
    14h 14m
    0
  • Дом здравља прелази на трезорско пословање општине Источно Ново Сарајево
    23h 35m
    0
  • Средњошколци из Источног Сарајева на Сверуском патриотском форуму у Краснодару
    22h 4m
    0
  • Почиње нови систем фискализације у Српској
    21h 2m
    0