Сутра хуманитарни концерт за Милоша Божовића у Војковићима

17.03.2023. 16:37
0
ИЗВОР: katera.news

Центар за културу и информисање Источна Илиџа у сарадњи са КУД-ом „Братство“ из Војковића сутра организује хуманитарни концерт „Играјмо за Милоша“ за нашег суграђанина Милоша Божовића.

На концерту ће учествовати СКУД „Бошко Вујадин“ Касиндо, КУД „Славија“ Источно Ново Сарајево, КУД „Јахорина“ Трново, АКУД „Мирко Срдетић“ Подгорица, КУДЖ „Братство“ Суботица, КУД „Бранко Радичевић“ Сириг, КУД „Др Ђорђе Натошевић“ Нови Сланкамен, КУД „Сарваж“ Осијек и КУД „Зора“ Бетина.

Концерт ће се одржати у дворани Основне школе "Алекса Шантић" у Војковићима у Источној Илиџа са почетком у 18.00 часова.

Кутије за добровољне прилоге биће постављене на улазу у дворану, а сав прикупљени новац биће усмјерен за Милошево лијечење.

Коментари 0
Повезане вијести
Милош Божовић се вратио из Москве Милош Божовић се вратио из Москве
На хуманитарном концерту прикупљено 6.000 КМ за Милоша и Магдалену (ФОТО) На хуманитарном концерту прикупљено 6.000 КМ за Милоша и Магдалену (ФОТО)
Сутра велики хуманитарни концерт за Милоша и Магдалену у Источном Сарајеву Сутра велики хуманитарни концерт за Милоша и Магдалену у Источном Сарајеву
Најчитаније
 • Село које је проклео цар Лазар и данас живи клетву
  13h 35m
  1
 • Тешка несрећа у Сарајеву: Једна дјевојка погинула, двије тешко повријеђене
  22h 10m
  0
 • Сутра мирни скуп на мјесту гдје је страдала Азра Спахић (ФОТО)
  13h 3m
  1
 • Годишњица рођења српског пјесника Алексе Шантића
  14h 5m
  0
 • Вучевић нови предсjедник СНС-a
  18h 10m
  0