Sutra kiša i osjetno svježije

28.09.2024. 19:10
0
IZVOR: srna.rs

U Republici Srpskoj i FBiH sutra će biti pretežno oblačno uz kišu i pljuskove sa grmljavinom i osjetno svježije vrijeme.

Kiša će do podneva prestati u Krajini i na jugu, dok će na istoku i dalje biti oblačno uz postepen prestanak padavina, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Minimalna temperatura vazduha iznosiće od šest do 13, u višim predjelima od četiri, a maksimalna dnevna od 13 na jugozapadu i istoku do 21 na jugu, u višim predjelima na zapadu od devet stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab do umjeren vjetar, povremeno pojačan, sjeverni do sjeverozapadni, a u Hercegovini umjerena, na udare jaka do olujna bura.

Danas je na zapadu, sjeveru i sjeverozapadu bilo pretežno oblačno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, a u ostalim krajevima sunčano uz postepeno naoblačenje. Do kraja dana i tokom noći padavine se očekuju u svim predjelima.

Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časova: Prijedor i Novi Grad 14 stepeni, Srbac i Bihać 15, Banjaluka i Kneževo 16, Ribnik 17, Mrkonjić Grad 18, Doboj i Čemerno 19, Bijeljina 22, Gacko i Kalinovik 23, Han Pijesak i Tuzla 24, Sokolac 25, Sarajevo, Mostar i Zenica 26, Neum 27, Trebinje, Foča, Bileća i Rudo 28, Višegrad i Srebrenica 29 stepeni Celzijusovih.

Komentari 0
Povezane vijesti
Jutros sunčano, slijedi naoblačenje sa kišom i pljuskovima Jutros sunčano, slijedi naoblačenje sa kišom i pljuskovima
Naš grad bogatiji za dva stanovnika Naš grad bogatiji za dva stanovnika
Pojačan saobraćaj na graničnim prelazima Pojačan saobraćaj na graničnim prelazima
Najčitanije
  • Sjećanje na poginule i umrle borce Srpske garde Ilidža
    10h 45m
    0
  • Dragan Spasojević: Infrastruktura je ključ razvoja i perspektive Pala
    23h 34m
    10
  • Zaplijenjeno više od pet kilograma droge, uhapšena dva muškarca
    7h 17m
    0
  • U Srpskoj poskupljuje brašno
    12h 15m
    1
  • Na kongresu stomatologa operacija uživo i predavanja stručnjaka
    8h 24m
    0