Sutra na Jahorini o održivosti poslovanja

06.07.2020. 19:18
0
IZVOR: Srna

Na Jahorini će sutra biti održan okrugli sto o temi "Kako održati poslovanje u otežanim uslovima izazvanim korona virusom", najavljeno je iz Unije udruženja poslodavaca Republike Srpske.

Iz Unije navode da je agendom predviđeno da poslodavci iz Sarajevsko-romanijske i hercegovačke regije i članovi Vlade Republike Srpske kroz dijalog prepoznaju probleme i izazove poslovanja u uslovima infekcije kovid-19 i definišu potencijalne mjere za stabilizaciju poslovanja i privrednog sistema.

Ova aktivnost realizuje se uz podršku projekta "Jačanje kapaciteta vladinih institucija za uključivanje organizacija civilnog društva u procese donošenja odluka u BiH" koji podržava EU u BiH.

U okviru diskusije predviđeno je učešće predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića zajedno sa ministrom za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Srđanom Rajčevićem, ministrom privrede i preduzetništva Vjekoslavom Petričevićem i ministrom finansija Zorom Vidović, navodi se u saopštenju Unije udruženja poslodavaca.

Okrugli sto biće održan u hotelu "Termag" na Jahorini u 17.00 časova. Izjave za novinare predviđene su u 16.45 časova.

Komentari 0
Povezane vijesti
U Srednjoj školi „28. juni“ održan okrugli sto o značaju i zaštiti mentalnog zdravlja (FOTO) U Srednjoj školi „28. juni“ održan okrugli sto o značaju i zaštiti mentalnog zdravlja (FOTO)
Proljećno zelenilo na Jahorini prekrio aprilski snijeg Proljećno zelenilo na Jahorini prekrio aprilski snijeg
Počinju "Susreti srpskih zemalja" na Jahorini Počinju "Susreti srpskih zemalja" na Jahorini
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    4h 22m
    9
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    3h 6m
    0
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    19h 19m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    15h 33m
    0
  • Utopio se otac devetoro djece
    20h 25m
    0