Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo

19.04.2024. 08:43
0
IZVOR: katera.news

Povodom održavanja „Međunarodne biciklističke trke Beograd – Banja Luka 2024“ i prolaska učesnika ove sportske manifestacije kroz područje Policijske uprave Istočno Sarajevo sutra će doći do obustave saobraćaja na nekoliko dionica puta.

Obustava saobraćaja na dionici magistralnog puta Ustiprača – Rogatica – Sokolac - Han Derventa – Jahorina planirana je u periodu od 12.15 časova do prolaska takmičara.

Potpuna obustava saobraćaja planirana je istog dana u periodu od 13.30 do 16.00 časova u Ulici cara Lazara, opština Sokolac i na dionici regionalnog puta R1-5101, Pale- Bistrica, koja je jednim djelom gradska ulica u periodu od 15.00 do 18.00 časova.

Radi održavanja Međunarodne biciklističke trke zabranjuje se saobraćaj za sva vozila i pješake, na gore navedenim ulicama, navedenog dana i u navedeno vrijeme – poručili su iz Poicijske uprave Istočno Sarajevo, te zamolili građane za strpljenje i razumijevanje, kao i da u navedenim periodima koriste alternativne putne pravce.

Komentari 0
Povezane vijesti
Renoom iz '84. krenuli s Jahorine u Pariz, prodaju kilometre za Miloša Renoom iz '84. krenuli s Jahorine u Pariz, prodaju kilometre za Miloša
Majdov: Bog odlučuje ko će da bude najbolji, a mi ćemo da damo sve od sebe! Majdov: Bog odlučuje ko će da bude najbolji, a mi ćemo da damo sve od sebe!
Novi napredak na "Vebometriksovoj" rang-listi Novi napredak na "Vebometriksovoj" rang-listi
Najčitanije
  • Renoom iz '84. krenuli s Jahorine u Pariz, prodaju kilometre za Miloša
    6h 34m
    3
  • Dan kada je ubijen Karađorđe – otac moderne srpske države
    16h 33m
    0
  • Zemljotres u BiH
    8h 9m
    0
  • Vatrogasci iz Han Pijeska spasili muškarca palog sa litice u provaliju
    15h 30m
    0
  • Majdov: Bog odlučuje ko će da bude najbolji, a mi ćemo da damo sve od sebe!
    10h 13m
    9