Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo

19.04.2024. 08:43
0
IZVOR: katera.news

Povodom održavanja „Međunarodne biciklističke trke Beograd – Banja Luka 2024“ i prolaska učesnika ove sportske manifestacije kroz područje Policijske uprave Istočno Sarajevo sutra će doći do obustave saobraćaja na nekoliko dionica puta.

Obustava saobraćaja na dionici magistralnog puta Ustiprača – Rogatica – Sokolac - Han Derventa – Jahorina planirana je u periodu od 12.15 časova do prolaska takmičara.

Potpuna obustava saobraćaja planirana je istog dana u periodu od 13.30 do 16.00 časova u Ulici cara Lazara, opština Sokolac i na dionici regionalnog puta R1-5101, Pale- Bistrica, koja je jednim djelom gradska ulica u periodu od 15.00 do 18.00 časova.

Radi održavanja Međunarodne biciklističke trke zabranjuje se saobraćaj za sva vozila i pješake, na gore navedenim ulicama, navedenog dana i u navedeno vrijeme – poručili su iz Poicijske uprave Istočno Sarajevo, te zamolili građane za strpljenje i razumijevanje, kao i da u navedenim periodima koriste alternativne putne pravce.

Komentari 0
Povezane vijesti
Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
U aprilu rođene 32 bebe U aprilu rođene 32 bebe
Besplatni pregledi kože u Istočnom Sarajevu Besplatni pregledi kože u Istočnom Sarajevu
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    5h 47m
    9
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    4h 31m
    0
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    20h 44m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    16h 58m
    0
  • Utopio se otac devetoro djece
    21h 50m
    0