Sutra promjenljivo vrijeme sa kišom i pljuskovima

14.10.2020. 15:53
0
IZVOR: SRNA

U Republici Srpskoj i FBiH sutra se očekuje promjenljivo vrijeme, većim dijelom sa kišom i pljuskovima, od juga i jugozapada ka ostalim krajevima.

Ujutru će biti oblačno, sa kišom, pljuskovima i grmljavinom na zapadu i jugu, a tokom prijepodneva kiša će se proširiti na centralne i istočne krajeve, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Sredinom dana na sjeverozapadu i jugu lokalno biće pljuskova, ali povremeno i sunčanih intervala, a uveče će doći do slabljenja i prestanka padavina, uz razvedravanje.

Jutarnja temperatura od sedam do 11, na jugu oko 13, u višim predjelima od tri, a najviša dnevna od 11 do 17, na sjeveroistoku oko 19, a na planinama od sedam stepeni Celzijusovih.

Vjetar će biti slab do umjeren, povremeno sa jakim udarima, uglavnom, južni i jugozapadni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časova: Bjelašnica nula, Čemerno šest, Kalinovik, Prijedor, Ivan sedlo 10, Drinić, Nevesinje, Gacko i Han Pijesak 11, Drvar 12, Sokolac 13, Bileća, Mrkonjić Grad, Šipovo, Grude i Livno 14, Trebinje, Ribnik, Rudo, Višegrad, Bugojno, Jajce, Široki Brijeg i Zenica 15, Neum, Sanski Most i Sarajevo 16, Novi Grad, Srebrenica, Foča, Mostar i Tuzla 17 stepenih Celzijusovih.

U Bihaću, Gradačacu i Stocu u 14.00 časova izmjerena temperatura vazduha iznosila je 18, Banjaluci i Srpcu 19, a u Bijeljini, Doboju i Zvorniku 20 stepeni Celzijusovih.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sutra malo toplije, ponegdje kiša Sutra malo toplije, ponegdje kiša
Ministrima najdraži audi, na vozila potrošeno 13,2 miliona KM Ministrima najdraži audi, na vozila potrošeno 13,2 miliona KM
Narod oguglao na pljačku Narod oguglao na pljačku
Najčitanije
  • Ratna staza Zekovića s Romanije
    11h 8m
    1
  • Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara
    9h 50m
    0
  • Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva
    8h 18m
    0
  • Lice iz Pala uhapšeno zbog sumnje da je počinilo prevare i utaju
    9h 39m
    1
  • Kulina: Sve više djece ima govorno-jezičke smetnje
    6h 48m
    0