Сутра промјенљиво вријеме са кишом и пљусковима

14.10.2020. 15:53
0
ИЗВОР: СРНА

У Републици Српској и ФБиХ сутра се очекује промјенљиво вријеме, већим дијелом са кишом и пљусковима, од југа и југозапада ка осталим крајевима.

Ујутру ће бити облачно, са кишом, пљусковима и грмљавином на западу и југу, а током пријеподнева киша ће се проширити на централне и источне крајеве, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Средином дана на сјеверозападу и југу локално биће пљускова, али повремено и сунчаних интервала, а увече ће доћи до слабљења и престанка падавина, уз разведравање.

Јутарња температура од седам до 11, на југу око 13, у вишим предјелима од три, а највиша дневна од 11 до 17, на сјевероистоку око 19, а на планинама од седам степени Целзијусових.

Вјетар ће бити слаб до умјерен, повремено са јаким ударима, углавном, јужни и југозападни, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница нула, Чемерно шест, Калиновик, Приједор, Иван седло 10, Дринић, Невесиње, Гацко и Хан Пијесак 11, Дрвар 12, Соколац 13, Билећа, Мркоњић Град, Шипово, Груде и Ливно 14, Требиње, Рибник, Рудо, Вишеград, Бугојно, Јајце, Широки Бријег и Зеница 15, Неум, Сански Мост и Сарајево 16, Нови Град, Сребреница, Фоча, Мостар и Тузла 17 степених Целзијусових.

У Бихаћу, Градачацу и Стоцу у 14.00 часова измјерена температура ваздуха износила је 18, Бањалуци и Српцу 19, а у Бијељини, Добоју и Зворнику 20 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра мало топлије, понегдје киша Сутра мало топлије, понегдје киша
Министрима најдражи ауди, на возила потрошено 13,2 милиона КМ Министрима најдражи ауди, на возила потрошено 13,2 милиона КМ
Народ огуглао на пљачку Народ огуглао на пљачку
Најчитаније
  • Ратна стаза Зековића с Романије
    11h 5m
    1
  • Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
    9h 47m
    0
  • Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
    8h 15m
    0
  • Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
    9h 36m
    1
  • Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње
    6h 45m
    0