Sutra se navršava 27.godina od pogibije Zorana Cvijetića

10.01.2021. 16:04
0
IZVOR: SRNA

Udruženje veterana službi bezbjednosti Republike Srpske, Podružnica Istočno Sarajevo, obilježiće sutra 27. godina od pogibije Zorana Cvijetića – prvog ministra unutrašnjih poslova Srpske Autonomne Oblasti /SAO/ Romanija i načelnika Sarajevsko-romanijsko-birčanskog centra službi bezbjednosti.

Pomen će biti služen u 12.00 časova kod spomen-obilježja, mjesta pogibije Cvijetića, kod Elektrotehničkog fakulteta u Istočnom Novom Sarajevu. Potom je predviđeno polaganje cvijeća.

Kako su naveli iz Podružnice, predstavnik grada Istočno Sarajevo uručiti ključeve prostorije za ovu podružnicu u Klubu Veterana službi bezjednosti.

U saopštenju se navodi da bi ovom događaju trebalo da prisustvuju delegacije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, predstavnici grada Istočno Sarajevo, opština i boračkih organizacija Sokoca, Istočnog Novog Sarajeva, Istočne Ilidže, Pala, Istočnog Starog Grada, Trnova i Rogatice.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Preminula Vera Grgić Preminula Vera Grgić
Preminuo Vojislav Čarkić - naš dobri prota Vojo Preminuo Vojislav Čarkić - naš dobri prota Vojo
Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
Najčitanije
  • Preminuo Vojislav Čarkić - naš dobri prota Vojo
    23h 29m
    13
  • Preminula Vera Grgić
    5h 40m
    0
  • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
    6h 24m
    0
  • Vaskrsi vaskrsle srpske vojske
    10h 29m
    0
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    10h 33m
    2