Sutra u školama u Srpskoj počinje proljetni raspust

25.04.2021. 12:52
0
IZVOR: srpskainfo.com

Proljetni raspust u svim školama u Republici Srpskoj počeće sutra i trajaće do petka, 30. aprila, kako je i planirano školskim kalendarom.

Ministar prosvjete i kulture Natalija Trivić poželjela je svim učenicima, nastavnicima, rukovodstvu škola i vannastavnom osoblju ugodan i bezbrižan odmor i srećne vaskršnje praznike, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete.

– Školska godina je veoma izazovna, s obzirom na pandemiju i zato svim učenicima, nastavnicima, rukovodstvu škola i vannastavnom osoblju želim da ovaj kratki predah iskoriste da se odmore na najljepši način i u krugu bliskih osoba, kako bismo ohrabreni i sa novom energijom uspješno završili školsku godinu -navela je Trivićeva.

S obzirom na to da je, ponedjeljak, 3. maj, Vaskršnji ponedjeljak i neradni dan nastava će u svim osnovnim i srednjim školama u Republici Srpskoj početi u utorak, 4. maja.

Komentari 0
Povezane vijesti
Strateški cilj - Uključiti djecu sa smetnjama u razvoju u vrtiće Strateški cilj - Uključiti djecu sa smetnjama u razvoju u vrtiće
Trivić: Od septembra umjetničke umjesto muzičkih škola Trivić: Od septembra umjetničke umjesto muzičkih škola
Trivić: Učenicima u Srpskoj dozvoljene proslave matura i ekskurzije Trivić: Učenicima u Srpskoj dozvoljene proslave matura i ekskurzije
Najčitanije
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    23h 19m
    2
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    8h 52m
    0
  • Djevojčica iz Crne Gore uhapšena u Austriji: Planirala teroristički napad?
    23h 29m
    2
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    8h 58m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    8h 56m
    0